Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 12:29

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ

altΤέλος στην αποχή τους, από τις εξωτερικές υπηρεσιακές τους υποχρεώσεις, έβαλαν οι κτηνίατροι των αρμόδιων υπηρεσιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων μετά την θετική έκβαση που είχε η συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσής τους με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα ΜπατζελήΟ διευθυντής της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Α. Κοζάνης Ανδρέας Βαϊνάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, τόνισε πως η Πανελλήνια Ένωση «έλαβε την διαβεβαίωση ότι θα επανέλθει άμεσα το προηγούμενο καθεστώς που ίσχυε σε ότι αφορά τις κινήσεις και τα εκτός έδρας των κτηνιάτρων που υπηρετούν στις αρμόδιες υπηρεσίες των Ν.Α.»Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ισχύσουν οι 60 μόνο ημέρες εκτός έδρας αλλά οι 120 με δυνατότητα να αυξηθούν οι ημέρες ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν.
Για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Ν.Α. Κοζάνης (εργάζονται μόνο 11 κτηνίατροι όταν το οργανόγραμμα προβλέπει 22 θέσεις) και στον τεράστιο όγκο εργασίας που καλούνται οι κτηνίατροι να φέρουν εις πέρας.
Αν και θεωρείται θετική η έκβαση της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε με την κα Μπατζελή, ωστόσο, όπως επισήμανε ο κ. Βαϊνάς τα σοβαρά προβλήματα, όπως ο «πολυκερματισμός της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας», παραμένουν και αναμένουν άμεσα λύσεις. 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΪΝΑ ΣΤΟ VETO 91fm   
{mp3}100416_vainas{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 14:39