Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 16:22

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 19ΜΗΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ VETO 91fm - Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

altΣτην δικαιοσύνη θα προσφύγει ο πατέρας του 19μηνου αγοριού από την Κοζάνη που κατήγγειλε την μεγάλη ταλαιπωρία που έζησε το άρρωστο παιδί του ελλείψει γιατρών στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης (παρακάτω δημοσιεύεται η σχετική καταγγελία).
Ο Δημήτρης Σταύρου μίλησε στο ραδιόφωνο του VETO 91fm για την εμπειρία που έζησε η οικογένειά του και δήλωσε αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη «τουλάχιστον μήπως ευαισθητοποιηθούν κάποιοι και αλλάξει η κατάσταση στο χώρο της υγείας και σταματήσει ο κόσμος να ζει παρόμοιες εμπειρίες».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100423_stauroy{/mp3}

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΙΤΣΙΟΣΟ νέος διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Νίκος Κίτσιου (εδώ και λίγα 24ωρα ανέλαβε επίσημα καθήκοντα) δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου περιστατικού, ωστόσο τόνισε πως «από εδώ και πέρα οι εντολές που θα δοθούν προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα είναι ότι όποιο περιστατικό έρχεται στο Νοσοκομείο, ανεξάρτητα ειδικότητας, να επιλαμβάνεται ο γιατρός που έχει υπηρεσία και αν δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει (γιατί δεν είναι η ειδικότητά του ή γιατί δεν λειτουργεί μια κλινική) να διακομίζεται ο ασθενής με εντολή γιατρού». Ο κ. Κίτσιου ανέφερε πως πρωταρχική προτεραιότητα της νέα διοίκησης του Νοσοκομείου είναι η στελέχωση του νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ήδη όπως σημείωσε δρομολογήθηκε η πρόσληψη 4 γιατρών που θα στελεχώσουν την παιδιατρική κλινική ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η λειτουργία της ΜΕΘ.       

Η ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100423_kitsios{/mp3}

 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 16:28