Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 13:19

Μονοκομματικό προεδρείο στην ΠΕΔ. ''Δεν υπήρξε καλή προσυνεννόηση'' αναφέρει στο veto fm η Π. Βρυζίδου

vryzidoy-kadroτου Σπυρου Κουταβα

Οι εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου της ΠΕΔ ανέδειξαν την πρώτη γυναίκα στο τιμόνι ενός σημαντικού οργάνου της αυτοδιοίκησης την δήμαρχο Εορδαίας Π. Βρυζίδου. Οι εκλογές αυτές στην κρίσιμη φάση που βρίσκεται ο τόπος ανέδειξαν και κάτι άλλο. Ότι τα μεσαία έως κατώτερα στελέχη των κομμάτων στην αυτοδιοίκηση παραμένουν βυθισμένα σε μία εποχή κομματικού ανταγωνισμού που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το λέω αυτό γιατί το προεδρείο της ΠΕΔ είναι μονοκομματικό,

όπου εκλέχθηκαν –φυσικά με ψηφοφορία- τρεις κομματικοί Νεοδημοκράτες, η Π. Βρυζίδου στην θέση του Προέδρου, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Κοζάνης Α. Νανοπούλου στην αντιπροεδρία, και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Δεσκάτης κ. Καραστέργιος. Θα μπορούσαν τα πράγματα να έχουν γίνει αλλιώς; Θα μπορούσαν, λέει η κ. Βρυζίδου μιλώντας στο vetofm, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έγινε κατάλληλη προσυνεννόηση και προετοιμασία από πριν. Ποιος ευθύνεται για αυτό; Μπορεί να ευθύνονται κα οι δύο πλευρές που δεν έκανα τις κατάλληλες προσεγγίσεις. Πάντως η νέα πρόεδρος της ΠΕΔ άφησε να εννοηθεί ότι στις εκπροσωπήσεις σε διάφορους φορείς τα πράγματα θα γίνουν με διαφορετικό τρόπο. Να το δούμε και να το χειροκροτήσουμε.

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, όσοι ασχολούνται με την Ελλάδα μας τονίζουν και επισημαίνουν συνεχώς τη λέξη και την έννοια της συναίνεσης.

Φαίνεται όμως, ότι ορισμένοι (καραβάνες της αυτοδιοίκησης) δεν έμαθαν από τα λάθη τους και κάποιοι νεώτεροι δυστυχώς συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια βλακώδη λάθη του παρελθόντος.

 

Η συνέντευξη της Π. Bρυζίδου στο vetofm

{mp3}110923_vryzidoyped{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 21:35