Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 18:25

Κ. Κυριακίδης στο vetofm: Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο Επιμελητήριο Κοζάνης

kyriakidisΜιλώντας στο vetofm o Κ. Κυριακίδης σημείωσε οτι, τόσο ο ίδιος οσο και οι συνεργάτες που τον πλαισιώνουν στην προσπάθεια για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κοζάνης μπορεί να σηματοδοτήσουν το νέο ξεκίνημα που χρειάζεται ο χώρος, στις νέες Οικομομικές συνθήκες που διανύει η χώρα. ''Βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα μιας πρωτόγνωρης..

κρίσης που μας οδηγεί σε διαρκή ύφεση και ειδικά στην περιοχή μας τα πράγματα είναι τραγικά. Η ανεργία καλπάζει, οι συμπολίτες μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και οι εμπορικές δραστηριότητες εκμηδενίζονται'' σημείωσε ο Κ. Κυριακίδης.
Σ' αυτό το τέλος εποχής ο θεσμός που μπορεί και οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια των επαγγελματιών για επιβίωση
και ένα νέο ξεκίνημα είναι το Εμπορικό-Βιοτεχνικό Επιμελητήριο.

 

Η συνέντευξη του Κ. Κυριακίδη στο vetofm ειναι αποκαλυπτική

{mp3}111006_kyriakidiseve{/mp3}

Μετουσιώνοντας την αγωνία μας για τις δραματικές εξελίξεις στην οικονομία σε δράση, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.
Θέλουμε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα δώσει κουράγιο και στήριξη στους επαγγελματίες του Νομού Κοζάνης. Μια νέα αρχή για μια νέα πορεία κρατώντας καθετί χρήσιμο και ουσιαστικό και αλλάζοντας καθετί φθαρμένο και αντιπαραγωγικό.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 18:41