Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 08:10

Πληρότητα στις ξενοδοχειακές μονάδες για την 28η Οκτωβρίου στα Γρεβενά. Τι δήλωσε ο Ν. Τακόλας στο vetofm.

Αποψη απο την περιοχή της ΣμίξηςΠληρότητα για τις ξενοδοχειακές μονάδες

Ο ορεινός όγκος των Γρεβενών οι επαγγελματίες του βουνού με τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους εκδρομείς και όσους θέλουν να κάνουν τις πρώτες αποδράσεις του χειμώνα. Μιλώντας στο vetofm ο Ντίνος Τακόλας ..

μέλος ου ΔΣ των ξενοδόχων δήλωσε ότι ''παρόλη την κρίση κα την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο τόπος τα δωμάτια των ξενοδοχείων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου παρουσιάζουν πληρότητα κατά 90% ενώ κάποιες μονάδες δηλώνουν πληρότητα εδώ και καιρό''. Η εξήγηση που έδωσε στο εύγλωττο ερώτημα πως γίνεται αυτό ανέφερε ότι οι τιμές φέτος στα ξενοδοχεία είναι μειωμένες. «Αποφασίσαμε να κατεβάσουμε τις τιμές σε ποσοστά που κυμαίνονται από 30 ~40%. Γιατί θέλουμε οι επισκέπτες που έμεναν τα προηγούμενα χρόνια στο βουνό να έρθουν και φέτος προσφέροντας οικονομικά πακέτα και μειωμένες τιμές στα δωμάτια και ας περιοριστεί το δικό μας περιθώριο κέρδους».

Ο Nτίνος Τακόλας στο vetofm

{mp3}111014_takolas{/mp3}

 

Ο κ. Τακόλας τόνισε ότι, «την προσπάθεια των ξενοδόχων θα στηρίξουν και άλλοι επαγγελματίες του βουνού ώστε ο επισκέπτης που θα φιλοξενηθεί να μην νοιώσει την διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια αφού φέτος έχουν περιορισθεί κατά πολύ τα εισοδήματα του».

Σ. Κου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 11:50