Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011 18:28

Παραιτήθηκε και επίσημα ο Γιώργος Παπανδρέου από Πρωθυπουργός - Δείτε το σχετικό διάγγελμα (video)

Παραιτήθηκε και επίσημα ο Γιώργος Παπανδρέου από Πρωθυπουργός«Είναι μία ιστορική στιγμή για τη χώρα. Να δούμε πως θα αξιοποιήσουμε τις πολύ θετικές αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου», ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά την συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αμέσως μετά το διάγγελμά του.

Από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας είπε πως είναι μία απόφαση που περίμενε ο λαός, τονίζοντας ότι:

«Περιμένουμε τον σχηματισμό μίας κυβέρνησης που θα ασχοληθεί με πολλά δύσκολα. Ο ελληνικός λαός θέλει και περιμένει να πετύχει αυτή η κυβέρνηση».

 

 

Λίγη ώρα νωρίτερα, σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι: «Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να εγγυηθούμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να εξασφαλιστεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και να παραμείνουμε ασφαλείς στο ευρώ».

«Σήμερα παρά τις διαφορές μας αφήνουμε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις Έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να πιστέψουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας. Από την αρχή ήταν προφανές ότι για να πετύχουμε την ιστορική αυτή συμφωνία έπρεπε να επιλέξουμε ένα πρόσωπο στο οποίο θα πιστεύουμε όλοι», πρόσθεσε ο απερχόμενος πρωθυπουργός.

{youtubejw}sEAAzn5ZHdw{/youtubejw}

πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2011 22:41