Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 12:55

Ν. Φωτόπουλος στο Veto91fm: ''Θα κάνουμε κατάληψη στους προς πώληση σταθμους της ΔΕΗ μαζί με τις οικογενειές μας - Θα χρειαστούν στρατιές απο ΜΑΤ για να μας βγάλουν''

fotopoulos«Διαφωνούμε και εξοργιζόμαστε με την σπουδή που δείχνει ο κ. Παπακωσταντίνου, δηλαδή να πουλήσει άρον-άρον τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ, όταν εκκρεμεί απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου στο οποίο έχει προσφύγει η ΔΕΗ προκειμένου να τις εξαιρέσει» τόνισε ο Ν. Φωτόπουλος μιλώντας στο vetofm. "Η απόφαση θα βγεί στις 15 Δεκεμβρίου

και δεν κατανοούμε σημείωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, γιατί δεν περιμένει ο κ. Παπακωσταντίνου, δεν τον ενδιαφέρει αυτή η εξέλιξη;" Μάλιστα αναρωτήθηκε εάν έχει κάποια αξία ή πρακτική σημασία για τον υπουργό ΠΕΚΑ η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου.

Σε άλλο σημείο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ήταν απόλυτος ως προς τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν και έστειλε μήνυμα στον υπουργό στην περίπτωση που θα επιμείνει στα σχέδια ξεπουλήματος των μονάδων της ΔΕΗ. "Θα πρέπει ο κ. Παπακωσταντίνου να φέρει στρατιές από ΜΑΤ προκειμένου να μας βγάλει από τους σταθμούς. Από την στιγμή που θα ανακοινώσει την πώληση τους θα προβούμε σε κατάληψη και θα μείνουμε εκεί μαζί με τις οικογένειες μας." Ο κ. Φωτόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι στις κινητοποιήσεις, σχεδιάζουν να έχουν με το μέρος τους άλλους εργαζόμενους και πολίτες από τις λιγνιτικές περιοχές της χώρας. Ακόμη σημείωσε ότι η κυβέρνηση αρχικά θα πρέπει να ξεπεράσει την ανυπέρβλητη νομική διαδικασία με τα εμπράγματα δικαιώματα των εργαζομένων στα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης που έχουν αποτυπωθεί σε νόμο του κράτους.

Τέλος ο κ. Φωτόπουλος δήλωσε ότι η 5η μονάδα της Πτολεμαϊδας πρέπει να γίνει οπωσδήποτε χωρίς την σύμπραξη ιδιωτών παρά μόνο με μοναδικό μέτοχο την ΔΕΗ. Ειναι μια πάγια θέση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Η συνέντευξη του Ν. Φωτόπουλου στο Veto91fm

{mp3}111116_fotopoylowmonades{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:18