Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 11:09

Παρασκευή Βρυζίδου στο veto91fm: «Λανθασμένες πρακτικές του παρελθόντος το κύριο πρόβλημα των μελετών - Δεν θα είμαι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία»

vrizidouΑιχμές προς την προηγούμενη δημοτική αρχή του Δήμου Πτολεμαΐδας άφησε η δήμαρχος Εορδαίας μιλώντας στο ραδιόφωνο του veto91fm για το θέμα των μελετών και πιο συγκεκριμένα για την μελέτη των βιολογικών καθαρισμών. Η κα Βρυζίδου με αφορμή τις μελέτες που παρέδωσε...

ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής έκανε λόγο για «λανθασμένες πολιτικές που είχαν ως αποτέλεσμα κάποιες περιοχές του Νομού Κοζάνης να έχουν προχωρήσει και εμείς να είμαστε ακόμα στις προτάσεις». Η κα Βρυζίδου τόνισε πως το μείζων πρόβλημα της συγκεκριμένης μελέτης έχει να κάνει με τις εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων και άφησε να εννοηθεί ότι δόθηκε προτεραιότητα σε συγκεκριμένες περιοχές του δήμου Εορδαίας.

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη για την ωριμότητα των τεσσάρων μελετών η κα Βρυζίδου ανέφερε πως «ο Περιφερειάρχης κ Δακής είχε διαπιστώσει ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση ο Δήμος Εορδαίας διότι δεν έχει την ετοιμότητα που θα ήθελε σε μελέτες. Μάλιστα ο ίδιος προσφέρθηκε στο πρώτο διάστημα της θητείας του ως Περιφερειάρχης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη να ολοκληρώσουν τις μελέτες που είχαν ξεκινήσει και να τις παραδώσουν στον δήμο. Η κα Βρυζίδου χαρακτήρισε θετική την ενέργεια του Περιφερειάρχη Γ. Δακη. Ωστόσο όμως αυτές οι τέσσερις μελέτες η κάθε μια έχει την ιστορία της με αποκορύφωμα την μελέτη των βιολογικών καθαρισμών που ήταν και το πιο σημαντικό έργο για τον δήμο μας». Η κα Βρυζίδου τέλος, δήλωσε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας χρόνος για να ολοκληρωθούν οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων των βιολογικών καθαρισμών των διαμερισμάτων της Εορδαίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήμαρχος Εορδαίας απέκλεισε με κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να προσέλθει ως υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία εάν της ζητηθεί.

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Π. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΟ VETO91fm

{mp3}111122_vrizidou{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 11:30