Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 10:55

Οι σεισμόπληκτοι των Γρεβενών καλούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας (audio)

seismopliktoiΑνδρέας Τόσκας στο veto 91 fm: «Εξώδικο προς την ΔΕΗ για το θέμα των κοντέινερ στα Γρεβενά»

17 χρόνια πέρασαν από τον σεισμό της 13ης Μαΐου του 1995 και ο Γολγοθάς για κάποιους σεισμόπληκτους συνεχίζεται. Οι κάτοικοι των οικισμών Καλαμιτσίου, Καλοχίου και Μεσολάκκου, καλούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας στα κοντέινερ στα οποία διαμένουν. Ο γενικός γραμματέας του δήμου Γρεβενών, Ανδρέας Τόσκας μιλώντας...

στο ραδιόφωνο του veto91 fm δήλωσε οτι «αυτή η ενέργεια καταδεικνύει στην μεγαλοπρέπεια της την προχειρότητα με την οποία προσεγγίζεται η όλη ιστορία του ειδικού τέλους ακίνητης περιουσίας». Αξίζει να σημειωθεί πως οι σεισμόπληκτοι όταν έλαβαν τους λογαριασμούς, έκπληκτοι διαπίστωσαν να αναγράφονται τα τετραγωνικά των κοντέινερ που 17 χρόνια τώρα θεωρούνται ως πρώτη τους κατοικία . Ο κ Τόσκας επισήμανε ότι «το ελληνικό δημόσιο όφειλε με αναλογικό τρόπο να κάνει κάποιον έλεγχο» και συμπλήρωσε λέγοντας πως «ως δήμος Γρεβενών θα αποστείλουμε εντός των ημερών εξώδικο προς την ΔΕΗ για να λυθεί αυτή η προχειρότητα»

Όσον αφορά την μετεγκατάσταση των οικισμών ο γ.γ. του δήμου Γρεβενών τόνισε πως «είμαστε σε καλό δρόμο για την κλήρωση τον πρώτων οικοπέδων στην περιοχή Πατώματα».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Α. ΤΟΣΚΑ ΣΤΟ VETO91 fm

{mp3}111123_toskas{/mp3}
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 12:06