Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 13:52

Φτερά έκανε το διαφημιστικό υλικό της Περιφέρειας - Το γεγονός επιβεβαίωσε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Κοσματόπουλος μιλώντας στο veto 91fm - Επανασυστήνεται η Εταιρία Τουρισμού (audio)

kosmatopoylosΣε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγικές και τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας με την «εξαφάνιση» διαφημιστικού υλικού της Περιφέρειας, αξίας 1.400.000 ευρώ. Σε ανακοίνωσή τους η Ένωση ξενοδόχων σημειώνει ότι δεν υπάρχει ένα αξιοπρεπές φυλλάδιο που θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν σε προσεχείς Τουριστικές Εκθέσεις του Εξωτερικού.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του veto91 fm o Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αθανάσιος Κοσματόπουλος παραδέχτηκε το πρόβλημα και τόνισε πως «η συγκεκριμένη αναφορά ανάγεται σε βάθος χρόνου και όπως όλα δείχνουν εμπλέκονται παράγοντες από το 2002 και μετά» .

Ο κ. Κοσματόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «εμείς σαν περιφερειακή αρχή ψάξαμε από την πρώτη στιγμή το διαφημιστικό υλικό και δεν τοleoudis βρήκαμε. Επίσης ανέφερε ότι «εγώ ο ίδιος έχω καταγγείλει επανειλημμένα πως το υλικό που έχει σχέση με τον πολιτισμό και τον τουρισμό έχει κακοποιηθεί δεν υπάρχει. Εμείς συνεχίζουμε τις έρευνες της ανεύρεσης του υλικού για την αξιολόγηση του».

Σε άλλο σημείο ο κ. Κοσματόπουλος φωτογράφισε με τα λεγόμενα του τον Περιφερειάρχη Ανδρέα Λεούδη λέγοντας πως ότι «έχει συμβεί με τις προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας είναι ένα θέμα της δικαιοσύνης». Προξενεί πάντως μεγάλη εντύπωση οτι εφόσον η μελέτη είχε εγκριθεί για το ποσό των 1.400.000 ευρώ τα οποία τα διαχειρίστηκε η Π.Δ.Μ. με Περιφερειάρχη τον Α. Λεούδη, τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ στην τότε Εταιρία Τουρισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρία Τουρισμού δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά επί Α. Λεούδη είχε καταδικαστεί σε οικονομικό μαρασμό, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της.

Πάντως ο κ. Κοσματόπουλος διαβεβαίωσε πως η συγκεκριμένη εταιρία που έθεσε εκτός λειτουργίας ο Α. Λεούδης με πρωτοβουλία του ιδίου και της Περιφέρειας θα επανασυσταθεί με έδρα την πόλη της Καστοριάς για την ανάπτυξη του τουρισμού της Δ. Μακεδονίας.

Στέλιος Φούντογλου

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘ. ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91fm

{mp3}111123_kosmatopoylos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 14:08