Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2010 13:30

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ

altΔεκάδες κάτοικοι της Αιανής συμμετείχαν σήμερα το πρωί στην κινητοποίηση που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα που συστάθηκε με στόχο την altπαραμονή του ιστορικού Δήμου Αιανής στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας. Το πρωί προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και μετέφεραν στον γ.γ. Γιώργο Κίρκο το αίτημά τους και στη συνέχεια με κομβόι κατευθύνθηκαν προς τον κόμβο του Τριγωνικού. Εκεί πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη του δρόμου χωρίς όμως να σταματήσουν την κυκλοφορία των οχημάτων, απλά μοιράζοντας στους διερχόμενους οδηγούς έντυπο ενημερωτικό υλικό.

altΟ δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, έκανε λόγο για μια εντυπωσιακή και μαζική συμμετοχή των δημοτών στις κινητοποιήσεις που έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι «ο ιστορικός δήμος Αιανής πρέπει να παραμείνει αυτόνομος και όχι μόνο για λόγους ιστορικότητας αλλά και γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δημιουργηθεί ένας ισχυρός και βιώσιμος δήμος που θα μπορεί να αξιοποιεί τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει και να υλοποιεί τους αναπτυξιακούς στόχους τους οποίους θέτει προς όφελος των δημοτών αλλά και όλων των πολιτών του Νομού». Αιχμές άφησε και προς όλους αυτούς που όπως επισήμανε το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να μειώσουν την προσπάθεια που γίνεται και λειτουργούν εις βάρος της Αιανής. «Όταν έρθει η ώρα θα τους κατονομάσω», σημείωσε.   

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΕΛΛΟΥ ΣΤΟ VETO91fm         
{mp3}100507_tzellos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαϊος 2010 15:37