Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Μαϊος 2010 10:06

Γ. ΚΙΡΚΟΣ: «ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΠΟΡΩΝ»

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΡΚΟΣ«Διαπίστωσα ότι πραγματικά υπήρξε διασπάθιση και μια συνεχής κατασπατάληση των πόρων που ήταν για την Περιφέρεια, την τελευταία 5ετία», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κίρκος, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL και στην δημοσιογράφο Ρίτα Τσιούρα.
Μετά τις αποκαλύψεις του VETONEWS.GR και την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε ο κ. Κίρκος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τα πρώτα δείγματα των ελέγχων, ήταν αποκαλυπτικός.
«Και ο ίδιος διαπίστωσα κάποια πράγματα που έχουν σχέση με τα φαινόμενα αυτά που μας έφεραν πανελλαδικά σε αυτήν την δημοσιονομική κατάσταση. Και έχω σταματήσει κάποιες εργολαβίες που ήταν στον αέρα ή που ήταν έτοιμες να ανατεθούν… Ή εμφανίστηκαν άνθρωποι στην Περιφέρεια και λέγανε ότι τους χρωστάμε κάποια χρήματα χωρίς να υπάρχει σύμβαση, αυτό δεν είναι δυνατόν αν συμβαίνει», σημείωσε.

Μάλιστα ο κ. Κίρκος τόνισε πως «μιλάμε για κατασπατάληση αρκετών χιλιάδων ευρώ» και πως, όταν σε λίγες μέρες βγει το πόρισμα (καθώς, όπως είπε, ήδη ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ), «ανάλογα με τις ευθύνες που υπάρχουν και το μέγεθός τους, αυτές θα αποδοθούν όπως προβλέπει η νομοθεσία». Ο ίδιος χαρακτήρισε αστειότητες τα όσα διατυπώνονται από κάποιους περί «πογκρόμ» και διώξεων και τόνισε πως «κανένας δεν μπορεί να θεωρεί ότι είναι υπεράνω ελέγχων».
   


Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Μαϊος 2010 11:27