Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 13:23

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ''Μ'αυτά που γίνονται είναι πολύ, που είμαστε στην 5η θέση'' (audio)

koukoulopoulos1Με αυτά που βλέπουν οι πολίτες να γίνονται ''είναι πολύ μας που είμαστε στην 5η θέση'' τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκκουλόπουλος, μιλώντας στο real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σχολιάζοντας την γνωστή δήλωση Χρυσοχοϊδη, ..

σημείωσε ότι εάν συνεχίσουμε έτσι να είμαστε οι ευχαριστημένοι που οι πολίτες μας δίνουν την 5η θέση. Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα τις διαρροές και αρνητικές ψήφους βουλευτών κατηγόρησε τον υφυπουργό Α. Λοβέρδο για την τροπολογία που έφερε τελευταία στιγμή στην Βουλή χωρίς να έχει ενημερωθεί κανείς.

Ο Π. Κουκουλόπουλος ήταν έντονα επικριτικός τόσο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον οποίο κατηγόρησε για αναποφασιστικότητα όσο και για τους συνεργάτες του. Με τις τελευταίες παλινωδίες σημείωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών «καταφέραμε το ακατόρθωτο, δώσαμε τα σκήπτρα της διάσωσης της χώρας στο Σαμαρά που τα δύο χρόνια ήταν ένας ανεύθυνος πολιτικός. Τέλος σήμανε το καμπανάκι του κινδύνου ζητώντας από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος να πάρουν πρωτοβουλίες την ύστατη και κρίσιμη ώρα για την άρση του αδιεξόδου.

H συνέντευξη του Π. Κουκουλόπουλου στο real fm

                                                {mp3remote}http://www.koukoulopoulos.gr/images/stories/audio/120126_realfm.mp3{/mp3remote}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 13:42