Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Μαϊος 2010 11:10

ΚΟΣΜΑΣ ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.» - Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Ο ΚΟΣΜΑΣ ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣΤους λόγους που τον ώθησαν στην παραίτηση από αιρετό τακτικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και στην αποχώρησή του από μέλος του κόμματος εξήγησε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm, ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» και «ΠΑΛΜΟΣ» στο Νομό Κοζάνης Κοσμάς Πουγαρίδης.
Όπως τόνισε η εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ. δεν σηματοδότησε την αλλαγή εκ βάθρων που περίμεναν όλοι, πως «δεν έγινε πράξη η ενότητα και η αναδιοργάνωση του κόμματος» και πως «αντί να επιδείξουν μεγαλοψυχία, βρήκαν την ευκαιρία για ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών». Ταυτόχρονα επισήμανε πως το τελευταίο διάστημα «εγκαταλείφθηκε η κομματική βάση και απομειώθηκαν τα κομματικά όργανα και αντικαταστάθηκαν από έναν εξωθεσμικό διευθυντήριο».

«Το τελευταίο εξάμηνο σπαταλήθηκε χρόνος όχι προς την αναδιοργάνωση του κόμματος της Ν.Δ. όπως ήταν η εντολή, και στην δημιουργία της πολιτικής της πλατφόρμας, αλλά στον πλήρη έλεγχο της εσωκομματικής λειτουργίας το οποίο σαφέστατα σήμανε και την έλλειψη της εσωκομματικής δημοκρατίας», επισήμανε.  

Σε ότι αφορά την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος σήμερα, ο κ. Πουγαρίδης ανέφερε πως «το κόμμα είναι ουραγός των εξελίξεων και το μόνο που κάνει είναι να μετατοπίζεται ιδεολογικά από το χώρο του κέντρου, τον χώρο τον φιλελεύθερο και πάει να γίνει ένα καθαρόαιμο δεξιό κόμμα δίπλα στον Καρατζαφέρη».

Ο κ. Πουγαρίδης αποκάλυψε πως τις επόμενες μέρες (από αύριο κιόλας) θα ακολουθήσουν τον δρόμο της αποχώρησης και άλλα επώνυμα στελέχη του κόμματος και από τον χώρο της αυτοδιοίκησης αλλά και κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της περιοχής. Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αλλαγή του πολιτικού τοπίου με την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα από την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία, όπως δήλωσε ο κ. Πουγαρίδης, θα βρεθεί στην Κοζάνη, σε 20 μέρες προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την οικονομία.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΠΟΥΓΑΡΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100518_pougaridis{/mp3}

  
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Μαϊος 2010 13:04