Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 14:20

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο Veto για την μουσική παράσταση στην Κοζάνη (audio)

kraounakisΟ Σταμάτης Κραουνάκης δεν σταματά με τίποτα, ποταμός ο λόγος, του χείμαρρος οι λέξεις που κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, και πληθωρικός όπως στην μουσική του. Όταν σου μιλά είναι σαν να κάθεται στο πιάνο του και σε ταξιδεύει στα μέρη τα δικά του και ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι πέρασε ο χρόνος. Μίλησε στο veto για την μουσική παράσταση «One man show» που θα δούμε την Παρασκευή το βράδυ στο Event Plaza.

 

Πρόκειται για την γενέθλια μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη, που διένυσε νικηφόρα τον περσινό δύσκολο θεατρικό χειμώνα, με σειρά πολύ επιτυχημένων παραστάσεων στη μουσική θεατρική σκηνή του πολυχώρου Αθηναϊς, και μαγικές στιγμές με την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και τώρα κάνει την χειμερινή μεγάλη βόλτα από τον Βορρά έως και το Νότο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε με θερμά λόγια για τους ανθρώπους στην Μακεδονία και τα βόρεια σύνορα της χώρας αναφέρθηκε πολλές φορές στις Πρέσπες και την ενέργεια που διαθέτει το τοπίο και οι άνθρωποι. Υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται από νωρίς στην Κοζάνη για να έχει την δυνατότητα να γνωρίσει την πόλη και τα αξιοθέατα της.
 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Σ. ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ VETO 91.0 FM

{mp3}120216_kraounakiskalitexniko{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 14:26