Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 15:14

Ν. ΑΛΜΠΑΝΗΣ: «ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ»

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣΣυνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση θα επιδιώξει η δημοτική αρχή Νεάπολης την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να ζητηθούν εξηγήσεις για τους λόγους που οδήγησαν στην αλλαγή της έδρας του διευρυμένου δήμου Βοϊου από τη Νεάπολη στη Σιάτιστα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του VETO 91fm ο δήμαρχος Νεάπολης Νίκος Αλμπάνης ανάφερε πως το έγγραφο που ζητήθηκε από τον κ. Ραγούση και το οποίο υπογράφουν οι 4 βουλευτές του Νομού Κοζάνης, εκτός από τον βουλευτή Γιώργο Κασαπίδη, αναφέρει ότι οι βουλευτές συμφωνούν «σε κάθε περίπτωση η Σιάτιστα πρέπει να είναι έδρα δήμου, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιου δήμου». Ο κ. Αλμπάνης άσκησε κριτική στη στάση των 4 βουλευτών και κυρίως στη στάση του Π. Κουκουλόπουλου και του Α. Αθανασιάδη τονίζοντας πως «με τις δηλώσεις τους έριξαν λάδι στη φωτιά και αποτέλεσαν το έναυσμα της έκρηξης στη Σιάτιστα. Ήταν εμπρηστικές οι δηλώσεις των βουλευτών που ξεσήκωσαν τον κόσμο».

Ο κ. Αλμπάνης ανέφερε πως το αίτημα για την δημιουργία ενός διευρυμένου δήμου στο Βόϊο με έδρα την Νεάπολη ήταν διαχρονικό (από το 1997) και πως η δημοτική αρχή όλα αυτά τα χρόνια το στήριζε για πολλούς λόγους που αναφέρονται και στην επιστημονική μελέτη της αρμόδιας επιτροπής (που κάνει λόγο για γεωγραφικό κέντρο, για καλύτερη πρόσβαση κλπ).
Σε ότι αφορά τις απόψεις συνολικά του Βοϊου για την έδρα του διευρυμένου δήμου τόνισε πως ουδέποτε οι δήμαρχοι και οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες δεν τοποθετήθηκαν υπέρ της άποψης ότι η Σιάτιστα πρέπει να είναι η έδρα.   

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΛΜΠΑΝΗ ΣΤΟ VETO 91fm
{mp3}100521_albanis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Μαϊος 2010 15:17