Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 15:24

Εκπέμπουν SOS 820 επιχειρήσεις στο Ν. Κοζάνης. Η Δεη θέλει να προβεί στην διακοπή ρεύματος (audio)

kyriakidisΑπλήρωτοι οι λογαριασμοί ρεύματος

820 επιχειρήσεις στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Κοζάνης Κώστα Κυριακίδη. Μετά την απόφαση της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε αρκετές επιχειρήσεις του νομού, η διοίκηση του επιμελητηρίου μετά από έντονες επαφές και διαπραγματεύσεις με ανώτερα στελέχη της ΔΕΗ...

ΑΕ και ειδικότερα με τον τομεάρχη Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη και τον Γενικό Δ/ντή Πωλήσεων της επιχείρησης στην Αθήνα αποφασίστηκε να ανασταλεί η διακοπή για τέσσερις ημέρες 15 έως 18 Μαρτίου, διασφαλίστηκε η δυνατότητα ρύθμισης του οφειλόμενου ποσού και για τις επιχειρήσεις που ήδη τους έχει κοπή η ηλεκτροδότηση μετά από επέμβαση του ΕΒΕ οι επιχειρηματίες μπορούν να ρυθμίσουν το χρέος προς την ΔΕΗ.

Ο κ. Κυριακίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του veto 91.0 fm τόνισε μεταξύ άλλων πως «εμείς δεν λέμε να μην πληρώσουν. Διανύουμε μια οικονομική κρίση και θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία σε κάποιους επαγγελματίες που για κάποιον λόγο δεν πηγαίνουν καλά να πάρουν μια ανάσα».

Ο Κώστας Κυριακίδης στο στο vetofm

{mp3}120315_kyriakidis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 16:04