Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 13:56

Διεξήχθησαν μετά από «χίλια κύματα» οι εκλογές στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας (audio)

tei-kozanisΑίσιο τέλος είχε η εκλογική διαδικασία στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας για την ανάδειξη έξι εσωτερικών μελών διοίκησης για το ίδρυμα μετά και την τρίτη παρεμπόδιση των εκλογών από ομάδα 20 περίπου σπουδαστών. Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας Κώστας Δελίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Veto 91.0 fm έκανε λόγο για...

«αίσιο αποτέλεσμα» και τόνισε πως «είχαμε πολύ μεγάλη συμμετοχή καθώς από τους 125 εκλέκτορες ψήφισαν οι 116, ένα ποσοστό της τάξεως του 93%». Στην συνέχεια ο κ. Δελίδης τόνισε ότι «χθες δόθηκε ακόμα ένα μάθημα σεβασμού στο νόμο, παρόλο που κάποιος μπορεί να έχει αμφισβητήσεις. Θα πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι σεβόμαστε τους νόμους, διατηρούμε τις επιφυλάξεις και τις αντιρρήσεις μας και προσπαθούμε στην συνέχεια με δημοκρατικές διαδικασίες να λύσουμε τα προβλήματα».

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ ανέφερε επίσης ότι υπάρχει κακή ενημέρωση των φοιτητών, όσων αφορά το νόμο πλαίσιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό που απεδείχθη από την μεγάλη συνομιλία που είχαμε με τους σπουδαστές ήταν ότι τα παιδιά δεν είναι πλήρως ενημερωμένα».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΒΕΛΙΔΗ ΣΤΟ VETO 91.0 FM

{mp3}120316_velidis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 14:29