Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 23:34

Γ. Παπαϊορδανίδης στο Veto fm: ''Η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει αποφάσεις για τους μετανάστες'' (audio)

PAPAIORDANI''Λέω όχι στη φιλοξενία γιατί δεν εμπιστεύομαι τον τρόπο λειτουργίας της πολιτείας''.

Την ριζική του διαφωνία στο στρατόπεδο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Νεάπολη Κοζάνης εξέφρασε μιλώντας στο Vetofm o αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Γ. Παπαϊορδανίδης.

Σε μία συνέντευξη όπου δεν έλλειψαν οι εντάσεις και οι υψηλοί τόνοι ο κ. Παπαϊορδανίδης ήταν απόλυτα αρνητικός  στο θέμα της φιλοξενίας.  Οι πρόσφυγες, σημείωσε, θα πρέπει να φιλοξενηθούν κοντά στις πύλες εισόδους της χώρας και όχι στην Δυτική Μακεδονία. Όταν ερωτήθη γιατί δεν λέει ναι στην φιλοξενία με ενδελεχή έρευνα, έλεγχο και διάλογο στα ζητήματα ασφάλειας και της υγιεινής με την πολιτεία άφησε υπονοούμενα ότι δεν έχει νόημα να πει το ναι και επικαλέστηκε τον τρόπο λειτουργίας της πολιτείας και για τα όσο λέγονται γύρω από αυτό το θέμα. Μάλιστα θύμισε τις δηλώσεις του Μ. Χρυσοχοϊδη που μιλούσε για βόμβα του λαθρομεταναστευτικού στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Παπαϊορδανίδης επικαλέστηκε την διεθνή πρακτική για να απορρίψει χωρίς δεύτερη κουβέντα την φιλοξενία των λαθρομεταναστών όχι μόνο στην Νεάπολη αλλά και σε όποιο άλλο σημείο της δυτικής Μακεδονίας.

Δεν ξέχασε να επισημάνει ότι δεν τον διακατέχουν ξενοφοβικά σύνδρομα και οτι η στάση του δεν έχει να κάνει με ψηφοθηρικούς λόγους. . Τέλος ζήτησε να συνεδριάσει άμεσα το Περιφερειακό συμβούλιο 


H συνέντευξη του Γ. Παπαϊορδανίδη στο Vetofm

{mp3}120321_papaiordanidis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 23:55