Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 14:45

Ο Γ. Μιχελάκης στο vetofm: ''Είμαστε κοντά στην αυτοδυναμία, θα συσταθεί εξεταστική επιτροπή μετά τις εκλογές'' (audio)

mixelakis''Την αισιοδοξία του ότι η ΝΔ βρίσκεται κοντά στην αυτοδυναμία'' εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γ. Μιχελάκης μιλώντας στο veto fm. Ο κ. Μιχελάκης σημείωσε ότι ''η αυτοδυναμία είναι εθνική επιταγή δεν έχει να κάνει με κομματικό πατριωτισμό η καθήκον αλλά με την ανάγκη να μπορέσει η χώρα μέσα από μία ισχυρή κυβέρνηση να προχωρήσει...

με αξιόπιστο τρόπο στην επόμενη περίοδο''.

Ο κ. Μιχελάκης ερωτήθη, εάν μετά τις εκλογές θα γίνουν εξεταστικές επιτροπές για την οικονομία και ανέφερε ότι ''θα υπάρξει επιτροπή όχι σαν αυτή που έκανε ο Παπανδρέου αλλά θα μία εξεταστική όπως έχει δεσμευθεί ο Σαμαράς που θα ερευνήσει σε βάθος στο πώς φθάσαμε στο μνημόνιο''. Εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Γ. Παπακωσταντίνου λέγοντας ότι από απολογούμενος στην υπόθεση της οικονομίας εμφανίζεται ως κατήγορος . Μάλιστα συνέδεσε την σύσταση της εξεταστικής επιτροπής με την λαϊκή ετυμηγορία και την ψήφο των πολιτών που θα προσέλθουν στις κάλπες, σημειώνοντας ότι ''η σημερινή εξεταστική επιτροπή που έχει συγκροτηθεί στην Βουλή εκφράζει την ετυμηγορία των πολιτών στις εκλογές του 2009''.

 

Για τις εκλογές οι τελικές ημερομηνίες σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχελάκη είναι η 29 Απριλίου η το αργότερο η 6η Μαΐου στην περίπτωση που δεν έχουν ολοκληρωθεί κάποιο νομοθετικό έργο.
Για τις λίστες των υποψηφίων τόνισε ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και σε ότι αφορά τα κριτήρια ανέφερε ''την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα'' ως απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να διακατέχει τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ.

Ο Γιάννης Μιχελάκης στο veto fm

{mp3}120323_mixelakis-exetastiki{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 15:40