Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 12:01

Οι Human Touch ενθουσίασαν στο στέκι του Φιλοπρόοδου (video)

kioyrtsogloyΟι Human Touch πάντα ήθελαν και πάντα χρειάζονταν τις προκλήσεις.
Γιατί απλά αφήνουν τη χημεία και το ανοιχτό πνεύμα συνεργασίας να τους καθοδηγούν.

Ο David Lynch (σαξόφωνα, φλάουτα, κρουστά) με τον Κοζανίτη Γιώτη Κιουρτσόγλου (μπάσο, κρουστά κ.ά.) και τον Σταύρο Λάντσια (πιάνο, πλήκτρα, ντραμς, κρουστά, κιθάρα, μελόντικα κ.ο.κ.), ενώθηκαν μουσικά στις αρχές της δεκαετίας του '90 σε ένα project "Έλλη Πασπαλά - David Lynch" στο club "La Luna"στην Αθήνα. «Είχαμε νιώσει μια ιδιαίτερη μουσική επικοινωνία. Συνεχίσαμε σε αυτόν τον δρόμο και επιδιώκαμε να παίζουμε μαζί και σε διάφορες άλλες ηχογραφήσεις και εμφανίσεις, μια ο ένας υπεύθυνος, μια ο άλλος. Σιγά σιγά ήρθε η σκέψη το να φτιάξουμε ένα group των τριών. Ήταν η φυσική εξέλιξη. Πάντως, υπάρχει πληθώρα επιρροών μεταξύ μας».
Αυτές τους τις επιρροές μοιράστηκαν για άλλη μια φορά μαζί μας στο «Στέκι του Φιλοπρόοδου» που γέμισε με κόσμο ασφυκτικά και ταξίδεψε στους ήχους της jazz με την μοναδικότητα των αυτοσχεδιασμών τριών πολύ σημαντικών Ελλήνων μουσικών. Γιατί και ο David μετά από τόσα χρόνια παρουσίας του στα μέρη μας αισθάνεται Έλληνας.

Δείτε το βίντεο.

{youtubejw}ivWN__fKTSE{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 07:43