Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 14:29

Ημερίδα με θέμα «Νεοφυείς Επιχειρήσεις: Ευκαιρίες για Απασχόληση και Σταδιοδρομία» από το ΠΔΜ - Ιωάννης Μπακούρος και Δημήτρης Τσίγκος στο Veto για τη νέα επιχειρηματικότητα (audio)

epixeireinΜε αφορμή την ημερίδα που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας σήμερα στις 16:00 το μεσημέρι στο Κοβεντάρειο στην πόλη της Κοζάνης με θέμα «Νεοφυείς Επιχειρήσεις: Ευκαιρίες για Απασχόληση και Σταδιοδρομία» μίλησαν στο ραδιόφωνο του Veto 91.0 fm ο καθηγητής του ΠΔΜ Ιωάννης Μπακούρος και ο πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών, Δημήτρης Τσίγκος.

Ο κ. Μπακούρος επισήμανε την αναγκαιότητα των νέων να ασχοληθούν με την δημιουργία νέων επιχειρήσεων λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτό που mpakoyrosπροσπαθούμε μέσα από αυτές τις ημερίδες είναι να δώσουμε στα παιδιά τις διεξόδους, να τα βάλουμε στην λογική ότι πρέπει από μόνοι τους να στήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ι. ΜΠΑΚΟΥΡΟΥ ΣΤΟ VETO 91.0 FM

{mp3}120328_mpakoyros{/mp3}

tsigkosΑπό την πλευρά του ο κ. Τσίγκος όρισε ως πρώτη προτεραιότητα των νέων ανθρώπων την εκμετάλλευση της πλούσιας τοπικής παράδοσης ως διέξοδος από την οικονομική κρίση. Επίσης παρατήρησε την απουσία του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και παρότρυνε τους νέους να διαλέξουν εκείνους τους κλάδους όπου υπάρχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Δ. ΤΣΙΓΚΟΥ ΣΤΟ VETO 91.0 FM

{mp3}120328_tsigkos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 14:39