Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 11:07

Αγώνας ποδοσφαίρου στην Πτολεμαϊδα για τα Σισσίτια του '' Καλού Σαμαρείτη (video)''

{youtubejw}jRCBlPCyDWA{/youtubejw} Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο σύλλογος βετεράνων Εορδαίας με σκοπό να ενισχύσει το φιλανθρωπικό σύλλογο του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ.

Πιο συγκεκριμένα διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που κατάγονται από την Πτολεμαΐδας και μιας άλλης ομάδας που θα απαρτίζεται από ερασιτέχνες. Το παιχνίδι θα γίνει στο Μ. Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο Πτολεμαΐδας και η τιμή του εισιτηρίου είναι 1 ευρώ. Πριν από αυτό το παιχνίδι αυτό θα γίνουν και αγώνες από τις ακαδημίες της περιοχής οι οποίες όπως και οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Για το παιχνίδι αυτό δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του συλλόγου από το προεδρείο των βετεράνων και το πρόεδρο του Καλού Σαμαρείτη Κυριάκο Καραχισαρλή. Ο πρόεδρος των βετεράνων Κώστας Παναγιωτίδης δήλωσε « ο σύλλογος μας διοργανώνει ένα αγώνα που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός για το Καλό Σαμαρείτη. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εορδαίας να παίξουν για το καλό Σαμαρείτη. Εμείς έχουμε την ευθύνη της διοργάνωσης, ενώ θα συμμετέχουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την πόλη και οι ερασιτέχνες της περιοχής ενώ στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος και οι ακαδημίες της περιοχής που θα παίξουν. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο στις 4 και ο σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το σύλλογο και να τον βοηθήσουμε οικονομικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι ότι ο σύλλογος τόσο χρόνια με φιλανθρωπίες βοηθάει το συνάνθρωπο αθόρυβα και ταπεινά και θέλουμε να προβάλουμε το έργο του συλλόγου όλη η Εορδαία. Εγώ έχω επικοινωνήσει με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και όλοι με μεγάλη χαρά δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στο παιχνίδι».
Ο πρόεδρος του Καλού Σαμαρείτη Κυριάκος Καραχισαρλής δήλωσε με τη σειρά του «είναι πολύ σημαντικό να βρίσκομαι μεταξύ νέων ανθρώπων που θέλουν να συμπαρασταθούν στο έργο του συλλόγου που επί 14 χρόνια βοηθάει στο τομέα των συσσιτίων. Ομολογώ ότι οι ευκαιρίες τέτοιων συνεργασιών είναι συγκινητικές για όλη τη πόλη και όταν μάλιστα προέρχονται από νέους που συμμετέχουν και αυτοί σε αυτή την εθελοντική προσπάθεια που κάνουμε και στη προσφορά αγάπης.
{youtubejw}-hQtsX3iAPE{/youtubejw}

 

Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο για το Καλό Σαμαρείτη αφού τα είπατε τόσο καλά και άρα ξέρετε το έργο του όπως και όλη η περιοχή. Διότι έχει 2 παράγοντες την ταπεινότητα και την προσφορά με ειλικρίνεια αυτής της αγάπης προς τον έχοντα ανάγκη αδερφό, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η σημερινή σας προσφορά είναι μια θεϊκή έμπνευση και εύχομαι να σας έχει ο θεός καλά και αυτό το έργο που αναδεικνύεται δίνει και μια άλλη διάσταση. Ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πιο απαλό το πόνο των ανθρώπων αυτή τη δύσκολη περίοδο και ιδιαίτερα αυτές τις άγιες μέρες. Αυτό που διοργανώνεται είναι κάτι πρωτόγνωρο για το σύλλογο αλλά η ουσία είναι μία, ότι δηλαδή όλοι μαζί με την συμπαράσταση της εκκλησίας και τη συνεργασία όλων μας θα στείλουμε το μήνυμα της αγάπης παντού».

Ο ταμίας του συλλόγου Φώτης Θεοδωρίδης από την πλευρά του ανέφερε «αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει ο Καλός Σαμαρείτης είναι πολύ λίγο. Στη προσπάθεια αυτή θα μας βοηθήσουν όλες οι ακαδημίες της περιοχής ενώ θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που θα βοηθήσουν. Ελπίζω ο κόσμος της Πτολεμαΐδας να ανταποκριθεί στη προσπάθεια αυτή που κάνουμε», ενώ ο γραμματέας των βετεράνων Γιάννης Τσομπανίδης τόνισε ότι τα εισιτήρια θα τιμώνται στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ, θα διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου, από τα εκδοτήρια του γηπέδου ενώ μπορεί να στηθεί και ένα κιόσκι Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο στη πλατεία.

πηγη: eordaia.org

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 11:16