Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 09:56

Διαμαρτυρίες γιατρών για την επιλογή του Μποδοσάκειου νοσοκομείου στην νοσηλεία μεταναστών! (video)

mpodosakeioΠρόκειται για πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης και πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας. Πρόκειται για το νοσοκομείο..

«ΑΧΕΠΑ», το οποίο διαθέτει μονάδα λοιμώξεων έξι ατόμων, δύο θαλάμους αρνητικής πίεσης και ένα εξεταστήριο, το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών), που διαθέτει 11 κλίνες για τον συγκεκριμένο σκοπό και όλη την αναγκαία υποδομή, το «Ιπποκράτειο», που διαθέτει δύο ειδικούς μονόκλινους θαλάμους και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να λειτουργήσει μονάδα λοιμώξεων, το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που έχει μονάδα λοιμώξεων δυναμικότητας έξι ατόμων και δύο δίκλινους ειδικούς θαλάμους, και το νοσοκομείο Καβάλας, που διαθέτει δύο θαλάμους απομόνωσης (έναν μονόκλινο και έναν δίκλινο). Τα άλλα πέντε νοσοκομεία είναι το «Παπανικολάου», που έχει τρεις θαλάμους αρνητικής πίεσης και ειδικό χώρο στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το «Παπαγεωργίου» που έχει έναν μονόκλινο θάλαμο με αρνητική πίεση και εξεταστήριο, το «Γ. Γεννηματάς» με δύο ειδικούς θαλάμους νοσηλείας και ένα ειδικό ιατρείο, το νοσοκομείο Βέροιας με έναν δίκλινο θάλαμο και εξεταστήριο και το νοσοκομείο Πτολεμαΐδας με έναν δίκλινο θάλαμο απομόνωσης.

 

Δειτε το κατατοπιστικό Video του eordaia.org

{youtubejw}1EKAVLzgquA{/youtubejw}

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 10:03