Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 11:47

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ – ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μετά τον αποκλεισμός της νομαρχίας Φλώρινας οι εργαζόμενοι στο Φράγμα της Τριανταφυλλιάς που διαμαρτύρονται για μη καταβολή των δεδουλευμένων τους προχώρησαν νωρίς το πρωί σε δίωρη κατάληψη της έδρας της Περιφέρειας. Οι 70 περίπου εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από την εταιρία από τον περασμένο Ιανουάριο ενώ το έργο συνεχίζεται κανονικά. Περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ υποστηρίζει η εταιρία πως έχουν πιστωποιηθεί αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η χρηματοδότηση από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ο ανάδοχος του έργου μάλιστα, όπως δηλώνουν οι εργαζόμενοι, υποστηρίζει πως έχει να χρηματοδοτηθεί από τον περασμένο Ιούνιο. Σήμερα μετά την επαφή που έγινε με τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Γιώργο Κίρκο και την διαβεβαίωση ότι θα μεταφέρει το πρόβλημα στο αρμόδιο υπουργείο, οι εργαζόμενοι αποχώρησαν και αύριο προγραμματίζουν δίωρο αποκλεισμό της ΔΟΥ Φλώρινας. Οι εργαζόμενοι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη που θα πραγματοποιηθεί και η συνάντησή τους με τον κ. Ρέππα.
Στο πλευρό των εργαζομένων είναι και το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας. Για τις κινητοποιήσεις μίλησαν στο ραδιόφωνο του VETO 91fm ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέφανος Μπίρος και ο πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων Κώστας Δεληναούμ.  

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ κ.κ. ΜΠΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΗΝΑΟΥΜ ΣΤΟ veto 91FM
{mp3}100602_fragmatriantafilia{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 12:10