Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 16:00

Μ. Ιωσηφίδης στο Veto:«Οι ιδιώτες έχουν πάρει το μήνυμα» (audio)

IWSIFIDIS«Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς». Σε μια «πρωτόγνωρη» σύμφωνα με τον δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η τοπική κοινωνία, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και πλήθος εργαζομένων αποφάσισαν να σταθούν εμπόδιο στην πώληση Μονάδων της ΔΕΗ. Στην κατάληψη του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αμυνταίου - Φιλώτα που πραγματοποιήθηκε χθες από το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων το παρών έδωσαν οι ενεργειακοί δήμοι της δυτικής Μακεδονίας...

βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές, εργαζόμενοι της ΔΕΗ, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου και των επιμελητηρίων της περιοχής και πλήθος κόσμου. Ο amyntaio_diamartyriaδήμαρχος Αμυνταίου Μ. Ιωσηφίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Veto 91.0 fm ξεκαθάρισε πως «οι ιδιώτες έχουν πάρει το μήνυμα. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν την ΔΕΗ έχοντας απέναντί τους την κοινωνία» και συνέχισε λέγοντας ότι «η ΔΕΗ πρέπει να μείνει με τον δημόσιο χαρακτήρα της».

Σε αντίθετη περίπτωση υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμυνταίου «αν είναι να αποτιμηθεί η πώληση μονάδων στα 55 εκατ. ευρώ, εμείς θα βρούμε τα χρήματα μέσα από την τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους».

Η συνέντευξη του Μ. Ιωσηφίδη στο Veto 91.0 fm

{mp3}120419_iwsifidis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 16:10