Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 22:15

Π. Ευθυμίου: «Οι Χρυσαυγίτες πέρασαν σε ανοιχτές πράξεις βίας»(video)

pasok-eythimiou-petros-660Δεν υπάρχει χώρος για τη βία στην Ελλάδα ούτε χώρος για τη φασιστική τους ιδεολογία τόνισε ο Πέτρος Ευθυμίου,υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής το πρωί στην κεντρική πλατεία στο Μαρούσι.

{youtubejw}3Vmbt6jqdnI{/youtubejw}

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, με σημαίες και στολές, έκαναν το γύρω της πλατείας σε στρατιωτική διάταξη μοιράζοντας εφημερίδες και προεκλογικό υλικό των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ο Πέτρος Ευθυμίου στη δήλωσή του υπογραμμίζοντας πως αφού έκαναν δύο γύρους της πλατείας «στον τρίτο γύρο έκαναν επίθεση σε όλους τους πολίτες, όχι μόνο σε μένα. Οι Χρυσαυγίτες πέρασαν σε ανοιχτές πράξεις βίας, πέταγαν ό,τι υπήρχε πάνω στα τραπέζια, κανάτες, ποτήρια, είναι τυχαίο που δεν υπάρχουν θύματα».
{youtubejw}u0rS8z2-FQg{/youtubejw}
Ο Πέτρος Ευθυμίου υπογράμμισε ότι «ζήσαμε το φασισμό στο παρελθόν και δεν υπάρχει περίπτωση η ελληνική κοινωνία να επιτρέψει σε αυτά τα φαινόμενα να επαναληφθούν. Οι κύριοι της Χρυσής Αυγής ξέρουν ότι αυτοί έφυγαν από την πλατεία, όχι εμείς. Εμείς μείναμε, αυτοί φύγανε. Αυτή πιστεύω ότι θα είναι η απάντησή στους νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής από τους Έλληνες πολίτες και στις 6 Μαΐου και γενικότερα. Η Ελλάδα αξίζει μια πολύ καλύτερη μοίρα και μπορούμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να την πετύχουμε απέναντι σε όσους θέλουν τη βία και τη αντιδημοκρατική εκτροπή. Δεν τα κατάφεραν σήμερα, δεν θα τα καταφέρουν ούτε αύριο».

πηγή-iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 22:19