Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 14:34

Ο Γ. Δακής στο Veto: Καμία ενημέρωση για τον δρόμο Κοζάνης – Λάρισας (audio)

dakisΓια τον απόηχο της συνάντησης των Περιφερειαρχών με τον Λουκά Παπαδήμο μίλησε στο ραδιόφωνο του Veto 91.0 fm ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Χαρακτήρισε την συνάντηση ως «ουσιαστική» και τόνισε μεταξύ άλλων πως «τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με θέματα θεσμικής λειτουργίας». Τα θέματα που συζητήθηκαν στο τραπέζι και αφορούν την...

Δ. Μακεδονία σύμφωνα με τον κ. Δακή έχουν να κάνουν με το πρόβλημα των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων της περιφέρειας καθώς όπως διαπιστώθηκε υπάρχει μια λανθασμένη αρίθμηση των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους τους οποίους ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πιο συγκεκριμένα τα στοιχειά του υπουργείου κάνουν λόγο για 362.659 ψηφοφόρους (απογραφή 2001) και ο κ. Δακής επισημαίνει πως είναι πολύ λιγότεροι, περίπου 230.000 (απογραφή 2011) με αποτέλεσμα στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου να αναδειχθεί ένα ποσοστό αποχής γύρω στο 50% σύμφωνα πάντα με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.

Επιπρόσθετα συζητήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια με το πετρέλαιο θέρμανσης τονίζοντας ο κ. Δακής πως «αν δεν αλλάξει ο νόμος η κοινωνία θα οδηγηθεί σε απόλυτη διάλυση». Στη συνέχεια αναφέρθηκε και μετέφερε την διαβεβαίωση του κ. Παπαδήμου για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ε 65.

Τέλος ο κ. Δακής απαντώντας σε ερώτηση για τις ανακοινώσεις που αφορούν τον δρόμο Κοζάνης - Λάρισας κράτησε τις επιφυλάξεις του τονίζοντας κατηγορηματικά πως «η Περιφέρεια, αρμόδια για τέτοιου είδους ζητήματα, μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει ενημέρωση» και άφησε να εννοηθεί ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η συνέντευξη του Γ. Δακή στο Veto 91.0 fm

{mp3}120427_dakis{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 14:40