Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 11:03

ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

altΣτα παλιά λημέρια του Γράμμου όπου γυρίστηκαν οι περισσότερες σκηνές από την ταινία του “Βαθιά ψυχή” θα βρεθεί την Κυριακή ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης. Ο δήμος Νεστορίου την Κυριακή 6 Ιουνίου θα διοργανώσει εκδήλωση όπου θα τιμήσει το γνωστό σκηνοθέτη για την δουλεία του και την πολύτιμη προσφορά του στην περιοχή. Μάλιστα έχει διοργανωθεί και πεζοπορία 10 χιλιομέτρων με αφετηρία το χωρίο Κοτύλι προς το πάρκο Εθνικής συμφιλίωσης και τις καμένες εκτάσεις από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το Γράμμο το 2007. Όπως ανέφερε στο VETO 91fm ο δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος στην πεζοπορία θα συμμετάσχει και ο Παντελής Βούλγαρης ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει εκδήλωση όπου οι διοργανωτές θα τιμήσουν τον σκηνοθέτη για την δουλεία του καιaltτην προσφορά του στην περιοχή. Μάλιστα ο δήμαρχος Νεστορίου αποκάλυψε οτι ο Παντελής Βούλγαρης θα δωρίσει 700 βιβλία στην δημοτική βιβλιοθήκη της περιοχής το περιεχόμενο των οποίων συμβουλεύτηκε προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας. “Πρόκειται για σημαντική προσφορά στο δήμο μας την οποία σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε προς όφελος των ερευνητών που ασχολούνται με τα δραματικά γεγονότα εκείνης της περιόδου” τόνισε ο δήμαρχος Νεστορίου. Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακές ορχήστρες της περιοχής και γευσιγνωσία με τα περίφημα μανιτάρια του Γράμμου.
Την Δευτέρα τοα βράδυ ο Πεντέλης Βούλγαρης θα βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος ενάντια στις εξαρτήσεις.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΣΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ VETO91fm
{mp3}100604_gkosliopoulos{/mp3}

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 11:53