Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 18:09

Τους "έστησαν" μέσ'στην παγωνιά χωρίς τελικά να τους εμφανίσουν στον ΑΝΤ1: "Παπαδάκη να σου καεί το βίντεο" έγραψε οργισμένος ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ

Οργισμένο σχόλιο του προέδρου του ΟΑΠΝ του δήμου Κοζάνης Ζήση Μάρα στην σελίδα του στο fb για τον Γ. Παπαδάκη και την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, γιατί ενώ τους υποσχέθηκε οτι θα εμφανίσει στην εκπομπή του ομάδα απο το φανό "Πηγαδι απο το Κερμαριό" τους άφησε να περιμένουν περι τις 1,30 ωρα στο κρύο ενώ στο τέλος ακύρωσε την εμφάνιση τους. 

Χθες το πρωί, φτιάχνοντας σε χρόνο ρεκόρ μία ομάδα εθελοντών της Αποκριάς, διεκδικήσαμε 2-3 λεπτά δημοσιότητας στην πρωινή ζώνη του Αnt1.Μέσω κάποιου φίλου, χωρίς αμοιβή ,θα λέγαμε δυο κουβέντες για την Κοζανίτικη Αποκριά και θα κλείναμε με ένα τραγούδι.
Στην αρχή ήταν να βγούμε πριν την Ντόρα στις 8 30 ,μετά μας είπαν τελειώνοντας οι διαφημίσεις, στην στροφή προέκυψε κι ο Παππάς και στον πάτο, ενώ περιμέναμε όλοι ντυμένοι παραδοσιακά,στο κρύο και στο ψιλόβροχο για τη σύνδεση skype,φάγαμε άκυρο…Βγήκε η Πάτρα με ένα θέμα,που προφανώς πλήρωσε,και σε εμάς είπαν πως μπορούμε να βγούμε μετα την Καθαρά Δευτέρα!!!
Παπαδάκη να σου καεί το βίντεο!!!
Αθήνα ξεφτιλισμένη,η Κοζάνη δεν πεθαίνει!!!
Μας είχατε ,κάποιους ανθρώπους μίας ηλικίας και κυρίες ντυμένες παραδοσιακά, για μιάμιση ώρα στο κρύο…Ξεφτίλες!
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Ντιόντιο,τον Τέλη,τον Κώστα,την Καίτη,την Έλλη και τη Δήμητρα…
Καλές Αποκριές,πάραυτα!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 18:26