Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 07:36

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ χτύπησε νεαρή on air για να μην ακουστεί σύνθημα κατά του Μητσοτάκη [Βίντεο]

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ, Χρήστος Νέζος, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής κάλυψης του καρναβαλιού στην Ξάνθη δεν δίστασε να σπρώξει,

να τραμπουκίσει μια νεαρή γυναίκα που επιχείρησε να πει γνωστό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λίγα λεπτά πριν ο ίδιος δημοσιογράφος, περιγράφοντας το κλίμα που επικρατεί στο καρναβάλι, μετέδιδε από τον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ3:

«Όλοι θέλουν να εκφραστούν και καλά κάνουν. Είπαμε, ήμασταν πολύ καιρό χωρίς να μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, τη χαρά μας, οπότε όλα είναι δεκτά. Όλα».

Όμως, όταν έδωσε το μικρόφωνο σε μια νεαρή καρναβαλίστρια και εκείνη ξεκίνησε το γνωστό υβριστικό «Μητσοτάκη γ...», ο Χρήστος Νέζος εμφανώς την έσπρωξε για να της κλείσει το στόμα.

Σύμφωνα με την κοπέλα που μίλησε στο koutipandoras.gr ο δημοσιογράφος χειροδίκησε εναντίον της με την ίδια να δηλώνει «με σόκαρε και με εκνεύρισε γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χειροδικεί πάνω σε κάποιον άλλον και πόσω μάλιστα σε μια κοπέλα της ηλικίας μου που ήμουν εντελώς ανυπεράσπιστη»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 07:43