Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 19:28

Θετικός ο απολογισμός απο την συμμετοχή επιχειρήσεων στην Εκθεση ''Anuga'' (φωτο)

Στο πλαίσιο της "Anuga" φέτος υπήρξε μία συστράτευση δυνάμεων και σε τοπικό επίπεδο. Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κοζάνης και του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κοζάνης...

που στοχεύουν στη συνεχή υποστήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής, συνδιοργάνωσαν και συγχρηματοδότησαν την "επιχειρηματική αποστολή" και παρουσία στην έκθεση "Anuga" επτά (7) επιχειρήσεων του κλάδου, μετά από ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με συγκεκριμένα κριτήρια, που ανταποκρινόταν στο προφίλ των επιχειρήσεων-εκθετών της σημαντικής αυτής διεθνούς έκθεσης.

Εστιάζοντας στις ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων και αποβλέποντας στην αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος αυτού, κλήθηκε να συμμετέχει στην αποστολή και η ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας αφού ως μέλος του μεγαλύτερου δικτύου ολοκληρωμένης υποστήριξης επιχειρήσεων στην Ευρώπη, του "Enterprise Europe Network", διαθέτει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για την επιτυχή προετοιμασία και διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B) που πραγματοποιήθηκαν, με ευθύνη του αντίστοιχου Ισπανικού και Γερμανικού Δικτύου "Enterprise Europe Network" σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, από τις 6 έως και τις 8 Οκτωβρίου 2013.

Οι επιχειρήσεις της Κοζάνης που συμμετείχαν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B) πραγματοποίησαν συνολικά 19 ραντεβού με ξένες επιχειρήσεις, ενώ πλήθος άλλων συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν και στα περίπτερα των επιχειρήσεων -εκθετών, όπου είχαν, παράλληλα, τη δυνατότητα να δείξουν και δείγματα των προιόντων τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 19:40