Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 20:50

Μιχ. Παπαδόπουλος: ''Κυρώσεις στους πρατηριούχους που δεν έχουν εγκαταστήσει το σύστημα εισροών- εκροών

Από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών, ως προς τον έλεγχο της τοποθέτησης του συστήματος εισροών-εκροών στα πρατήρια υγρών καύσιμων, εστάλησαν στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της χώρας, όλα τα πρατήρια υγρών καύσιμων τα οποία είναι καταχωρημένα από τους εκμεταλλευτές τους στο ΤΑΧΙS , ώστε να γίνει αντιστοίχιση και να είναι ευχερής ο έλεγχος των πρατηρίων που δεν έχουν τοποθετήσει το σύστημα εισροών-εκροών.

Μετά την αποστολή στοιχείων για διασταύρωση και έλεγχο των πρατηρίων καυσίμων της λίστας του Υπουργείου Οικονομικών με τα στοιχεία που διαθέτουν οι Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της χώρας , εστάλη σήμερα έγγραφο του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου με το οποίο ζητά την άμεση επιβολή κυρώσεων στα πρατήρια υγρών καυσίμων ή στους στεγασμένους σταθμούς με αντλίες υγρών καυσίμων στις περιπτώσεις που δεν έχει τοποθετηθεί το σύστημα εισροών- εκροών.

«Το Υπουργείο έχει προχωρήσει όλες τις αναγκαίες διοικητικές ρυθμίσεις που αναφέρονται στο θέμα της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και εναπόκειται πλέον στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα να ελέγξουν την εφαρμογή των νόμων» δήλωσε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 20:56