Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Μαϊος 2011 16:34

Kατάργηση των ΔΟΥ Πτολεμαϊδας, Σιάτιστας, Σερβίων και Νεάπολης

Kατάργηση των ΔΟΥ Πτολεμαϊδας, Σερβίων, Σιάτιστας και Νεάπολης"Ανασυγκροτείται σε πανελλαδική βάση το δίκτυο των ΔΟΥ. Διατηρείται μια μόνο Δ.Ο.Υ. στη πρωτεύουσα κάθε νομού και οι υπόλοιπες αντικαθίστανται με Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών στο πλαίσιο των ΚΕΠ."

Με αυτή την φράση, στην παράγραφο 5.1 του Εθνικού Επιχειρησιακού Προγράμματος κατά της φοροδιαφυγής που έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ο κ Παπακωνσταντίνου, προανήγγειλε το κλείσιμο των ΔΟΥ Πτολεμαϊδας, Σιάτιστας, Σερβίων και Νεάπολης σαν τέσσερις από τις ΔΟΥ που ανα την Ελλάδα θα καταργηθούν.

Σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα κατά τις φοροδιαφυγής που φέρνει την ονομασία "Πολίτες και Πολιτεία Μαζί", διατηρείται μια μόνο Δ.Ο.Υ. στη πρωτεύουσα κάθε νομού ενώ το προσωπικό μετακινείται προς τις διατηρούμενες Δ.Ο.Υ. προκειμένου να εξασφαλιστεί, σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, επάρκεια στελέχωσης και αυξημένη αποτελεσματικότητα. Για την αναδιοργάνωση αυτή, διευρύνεται η δυνατότητα των πολιτών να διεκπεραιώνουν φορολογικές υποθέσεις εκτός ΔΟΥ.

Εδώ θα βρείτε το Εθνικό Επιχειρησιακο Πρόγραμμα κατά της φοροδιαφυγής "Πολίτες και Πολιτεία Μαζί", σελ. 48, παράγραφος 5.1


 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Μαϊος 2011 17:07