Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 09:01

Στην Κοζάνη η τρίτη περιφερειακή συνάντηση του Φόρουμ Κοινωνικής επιχειρηματικότητας

Η τρίτη περιφερειακή συνάντηση του Φόρουμ Κοινωνικής επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμος της πόλης σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

το Εμποροβιοτεχνικό επιμελητήριο Κοζάνης, τους συλλόγους των ΑΜΕΑ της περιοχής το ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας και άλλες κοινωνικές επιχειρήσεις.

Θα συζητηθούν θέματα όπως η διαμόρφωση  ενός ευνοϊκότερου περιβάλλοντος ανάπτυξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θα αναζητηθούν  τρόποι και μορφές συμβουλευτικής υποστήριξης, εκπαίδευσης, δικτύωσης των επιχειρήσεων και θα διερευνηθούν  τα κατάλληλα χρηματοοικονομικά εργαλεία που θα μπορούν  να στηρίξουν πρωτοβουλίες τέτοιας επιχειρηματικότητας.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να παρουσιάσουν  τον κώδικα Δεοντολογίας για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις με απώτερο  στόχο την διαμόρφωση ενός πλαισίου αρχών, και θέσεων που θα βοηθήσουν την υγιή ανάπτυξη του χώρου.  Μάλιστα όσες από τις κοινωνικές επιχειρήσεις και υποστηρικτικούς  φορείς συμφωνήσουν, θα μπορούν να υπογράψουν  τον  κώδικα δεοντολογίας στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρωτότυπα εργαστήρια με θέμα τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για την ανάπτυξη κοινωνικών επιχειρήσεων στον  πρωτογενή τομέα  παραγωγής, στην ενέργεια αλλά και στις κοινωνικές υποδομές και υπηρεσίες  στην  Δυτική Μακεδονία.

Το  Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2016, στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στη Κοζάνη, όπου στους χώρους της Στέγης  θα λειτουργεί έκθεση με την συμμετοχή τοπικών φορέων προσφέροντας ευκαιρίες δικτύωσης και προβολής τους. 

πηγη;ΑΠΕ - ΜΠΕ Σ.ΚΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 09:05