Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Μαϊος 2011 19:29

Κλείνει αύριο τις πύλες της η Διεθνής Εκθεση Γούνας Καστοριάς

ekthesi-goynasΕπιτυχημένη , από κάθε άποψη, θεωρείται η 36η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς που κλείνει αύριο τις πύλες της στο Εκθετήριο Δημοπρατήριο της ακριτικής πόλης.
147 έκθετες κάλυψαν 10.500 τ.μ ενώ 24 παρέμειναν δυστυχώς σε λίστα περιμένοντας κάποια. 

Η προσέλκυση ξένων εμπορικών επισκεπτών ήταν σημαντική, που φέτος έφτασαν τους εξακόσιους από όλο σχεδόν τον κόσμο.
 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κ. Ηρακλής Καλλισθένης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων πως θα μπορούσε η Διεθνής Έκθεση της Καστοριάς από τρίτη που είναι αυτήν την στιγμή στον κόσμο να πάει ένα βήμα παραπάνω απάντησε λέγοντας ότι ''το μόνο που χρειάζεται είναι ένας μεγαλύτερος χώρος. Οι εκθέτες σημείωσε έχουν εμπιστοσύνη στον Σύνδεσμο.
 Με το καινούριο κτίριο των 3.200 μέτρων που σχεδιάζουμε προϋπολογισμού 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ελπίζουμε οτι θα ειναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα''.
Όμως ο κ. Καλλισθένης εξέφρασε το παράπονο του από την εκπροσώπηση της κυβέρνησης στην Διεθνή Έκθεση Γούνας.
''Είναι κρίμα η τρίτη Έκθεση Γούνας στον κόσμο με εμπορεύματα που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ να μην εγκαινιάζεται από τον αρμόδιο υπουργό.
Είναι ο μοναδικός κλάδος αυτήν την στιγμή που βρίσκεται σε άνθηση και φέρνει συνάλλαγμα .Ένας κλάδος που αξίζει της προσοχής της Πολιτείας''.

Η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς αποτελεί το μεγάλο γεγονός όχι μόνο της Καστοριάς, την πηγή της γούνας στη χώρα μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας με ενδιαφερόμενους αγοραστές από όλες της χώρες του κόσμου.
Το ενδιαφέρον που δείχνουν έμποροι και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, κάθε χρόνο γίνεται εντονότερο κι αυτό γιατί οι Καστοριανοί και Σιατιστινοί γουναράδες εκτός την τεχνογνωσία που διαθέτουν παρακολουθούν όλες τις τάσεις της μόδας, τόσο στη γούνα όσο και στο δέρμα, και σε συνεργασία με διάσημους σχεδιαστές, παρουσιάζουν ότι καλύτερο έχει να δείξει η αγορά της γούνας παγκοσμίως.

 

Επίσκεψη Τουρκικής Αντιπροσωπείας
Τουρκική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή της αντίστοιχης Τουρκικής Έκθεσης κ. Τουράν Γκουλτάρκ επισκέφτηκε τα περίπτερα της 36 Διεθνούς Έκθεσης Γούνας .
Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι συνεχάρησαν τον πρόεδρο και του γενικό γραμματέα κκ Καλλισθένη και Γκιάτα και συζήτησαν τους τρόπους συνεργασίας των δυο εκθέσεων προς όφελος και των δυο χωρών.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Μαϊος 2011 19:47