Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2011 11:06

Εξωστρέφεια απο το ΕΒΕ Κοζάνης με την Εκθεση στην Πρίστινα


ebe-pristinaΤο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Κοζάνης (ΕΒΕ) με 15 περίπου επιχειρήσεις – μέλη του, που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο με τον κλάδο των κατασκευών, παραγωγή και εμπορία ειδών κατοικίας και συναφή, συμμετέχει από 18  έως 21 Μάιου 2011 ...

στη 10η Διεθνή Έκθεση οικοδομικών και κατασκευαστικών υλικών και γενικά εξοπλισμού κατοικιών στην Πρίστινα Κοσσόβου.

Η έκθεση αυτή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες που διοργανώνονται στα Βαλκάνια και αφορά γενικά τον κλάδο της οικοδομής. Προσελκύει το ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου όχι μόνο του Κοσσόβου, αλλά και χωρών της Ε.Ε., σύμφωνα με τη διαβεβαίωση που παρείχε ο Διευθύνων Συμβούλος του Εκθεσιακού Κέντρου της Πρίστινα, κ. Bekim Xhafa, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Χρήστο Σάββα, κατά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ΕΒΕ.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου αποφάσισε με αφορμή τη λειτουργία της έκθεσης τη διοργάνωση της επιχειρηματικής αποστολής για τα μέλη της που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών και ενεργειών που προωθεί για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και το «άνοιγμα» σε νέες αγορές και ιδιαίτερα των γειτονικών μας Βαλκανικών χωρών.

Στο περίπτερο που φρόντισε το ΕΒΕ να εξασφαλίσει για τα μέλη του στην 10η ΕΧPOKOS 2011 της Πρίστινα, οι επιχειρηματίες της περιοχής μας θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα κατασκευών που παράγουν, όπως μάρμαρα, ξύλινα δάπεδα, κουφώματα, μεταλλικές κατασκευές κ. ά. . Ακόμα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εξασφαλίστηκε δίπλα στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν ήδη προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις με αντίστοιχων ενδιαφερόντων επιχειρήσεις του Κοσσόβου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Μαϊος 2011 11:13