Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 18:42

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στην Έκθεση δομικών υλικών και εξοικονόμησης ενέργειας: «DOMOTEC 2017»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση DOMΟTEC – Δόμηση, Ανακαίνιση, Εξοικονόμηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στα Σπάτα Αττικής, από 7 έως 9 Απριλίου 2017.

 

Η DOMOTEC, είναι μια από τις κορυφαίες εκθέσεις για την ανακαίνιση, τη δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας και επικεντρώνεται σε λύσεις για κατοικίες, ξενοδοχεία-τουριστικά καταλύματα, αλλά και την επαγγελματική στέγη. Η πραγματοποίηση της ταυτόχρονα με την έκθεση BUILDING GREEN συγκέντρωσε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών από 120 και πλέον κορυφαίες εταιρείες της αγοράς σε δομικά-μονωτικά υλικά, κουφώματα, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, αλουμινίου, σκίασης, δάπεδα, επενδύσεις τοίχων, μάρμαρα, πέτρες, και εργαλεία.

Η έκθεση φιλοξένησε επιχειρηματικές αποστολές με σκοπό τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την βιομάζα, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την αρχιτεκτονική, την ενεργειακή αποδοτικότητα, τα φωτοβολταϊκά και την ηλεκτροκίνηση, προφέροντας άμεση ενημέρωση στους επαγγελματίες του κλάδου.

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν με αποστολή δώδεκα επιχειρήσεων (Κεχαΐδη Γ. Αφοι ΑΕΕ, ΒΕ.ΜΑ.Τ - Τερνενοπούλου Γ. Αφοι & Σια ΟΕ, Εστία Βιεκκο ΑΕ, Vema, G.E.Pallets, Kombi, Κυριακίδης Δ. Κωνσταντίνος , Μάρμαρα Βούρκα, Rolamin, Alcon, Χλιάπας ΑΕ, Axel Τeam P.C.), με σκοπό την προώθηση και την προβολή των προϊόντων τους αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 18:44