Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 16:33

Επίσκεψη της Εμπορικής Ακολούθου της Κίνας στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς

Συνεχίζονται οι προσπάθειες «ανοίγματος» της ανατολικής αγοράς

Την Εμπορική Ακόλουθο της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα υποδέχθηκαν τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς,

η οποία επισκέφθηκε την περιοχή μας μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου, στο πλαίσιο των συνεχόμενων προσπαθειών για την εξωστρέφεια του κλάδου και την εισχώρησή του στην μεγάλη αγορά της Κίνας.

Την Εμπορική Ακόλουθο συνόδευσε ο κ. Νικόλαος Γιαννίδης, μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, ο οποίος, άλλωστε, διοργάνωσε την επίσκεψη της στην Καστοριά, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που συνυπέγραψε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς στην 82η ΔΕΘ.

Κατά  τη διάρκεια της επίσκεψης της κ. Zhou Ruojun, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου αναπτύχθηκαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις για την περεταίρω ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών, παρουσία του κ. Γιαννίδη, ως εκπροσώπου του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και του κ. Πάρη Παναγιωτίδη, εκπροσώπου της alibaba.com, της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στον πλανήτη.

Η Εμπορική Ακόλουθος, άλλωστε, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την τοπική βιομηχανία της γούνας, θεωρώντας πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασιών με επιχειρήσεις της χώρας της, ενώ, παράλληλα, εξέφρασε τις θετικές εντυπώσεις της για το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, όπου ξεναγήθηκε από τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 16:36