Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 10:33

Καστοριά: Ενθαρρυντικά μηνύματα από τις συμμετοχές στην 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Εκατόν εικοσιτρείς εκθέτες που εκπροσωπούν τον δυναμισμό και την καινοτομία της Ελληνικής  γουνοποιίας καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δεκατρείς χώρες συμμετέχουν στην Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς  που θα πραγματοποιηθεί από τις 3-6 Μαΐου 2018 στην Καστοριά.  

Σύμφωνα με το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς έχει εγγραφεί σημαντικός αριθμός εμπορικών επισκεπτών που προέρχεται από 26 χώρες, όπως η Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία. από Ευρώπη και ΗΠΑ που ανήκουν στις παραδοσιακές αγορές, αλλά και νέες όπως την Ιαπωνία, Μογγολία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Σρι Λάνκα, ενώ δεν απουσιάζει από την φετινή διοργάνωση  η Κίνα. Επίσης σημαντική θα είναι και η παρουσία της Κορεάτικης αποστολής που προετοιμάζει ο  Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με το Enterprise Greece και το γραφείο ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ.

Στο Σύνδεσμο Γουνοποιών εκτιμούν ότι η  οι αθρόα συμμετοχή εμπορικών επισκεπτών είναι ενδεικτικό του εμπορικού και οικονομικού ενδιαφέροντος που αντιπροσωπεύει  γι’αυτούς η Έκθεση.   

Για τη διευκόλυνση των εμπορικών επισκεπτών, έχουν προγραμματιστεί  πτήσεις charter προς το αεροδρόμιο της Καστοριάς. 

Την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας, συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στηρίζεται από το SAFA FURS που είναι ένα από τα μεγαλύτερα Διεθνή Δημοπρατήρια Γούνας.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ|ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 10:35