Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 20:43

Αισιοδοξία για την 43ης Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Με φόντο την Παλιά Πόλη, τα καλντερίμια και τα πετρόκτιστα κτίρια, όπου γεννήθηκε και αναπτύχθηκε η τέχνη της γουνοποιίας, θα ανοίξει η αυλαία της 43ης Διεθνής Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Οι εκτιμήσεις των οργανωτών δείχνουν ότι το ενδιαφέρον από πλευράς εμπορικών επισκεπτών είναι μεγάλο, έχουν γίνει προεγγραφές συμμετοχής  από έναν μεγάλο αριθμό εμπόρων από 43 χώρες από όλον τον πλανήτη και όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κορεντσίδης αυτή η συμμετοχή  «είναι αποτέλεσμα μίας μεγάλης καμπάνιας που πραγματοποιήσαμε με  καταχωρήσεις σε κλαδικά περιοδικά, με προωθητικές ενέργειες στα social media και Newsletters, σε 6.000 εμπορικές επιχειρήσεις του κλάδου σε όλον τον κόσμο».

Τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς εργάζονται πυρετωδώς για την ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών πριν τα εγκαίνια, εκτιμούν ότι η  43η Διεθνής έκθεση Γούνας θα αποτελέσει το πιο θετικό οικονομικό γεγονός για τον κλάδο σε συνέχεια των αρνητικών συνθηκών και του δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος που επικρατούν παγκοσμίως.  

Το GALA, που σηματοδοτεί την έναρξη της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας  θα γίνει η Τελετή Εγκαινίων από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα.

Το GALA FASHION SHOW θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο του Αρχοντικού Τσιατσιαπά, στη συνοικία Απόζαρι που αποτελεί  ενδεικτικό δείγμα της Αρχιτεκτονικής της Καστοριάς του 18ου αιώνα, και στόχος των διοργανωτών είναι «να αναδειχθεί η τέχνη του  προϊόντος της γούνας, αλλά η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής. Η παρουσίαση θα γίνει από την ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια.  .

Την Έκθεση διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, σε συνεργασία με την  ΔΕΘ-HELEXPO και την  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την στηρίζουν ως χορηγοί,  τα μεγαλύτερα Δημοπρατήρια Γουνοδερμάτων του κόσμου όπως η NAFA, KOPENHAGEN FUR, SAGA FURS αλλά και η Εθνική Τράπεζα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 20:47