Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 17:36

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: "Σε 20 ημέρες πληρώνονται οι προμηθευτές του δήμου"

To βράδυ της Τετάρτης συζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Οικονομικό Απολογισμό του 2016. Έναν απολογισμό που αποτύπωσε πλήρως την οικονομική πρόοδο του Δήμου!

Μια χρονιά στην οποία μειώθηκαν σημαντικά οι υποχρεώσεις του Δήμου, έχοντας ταυτόχρονα και πολύ καλή ρευστότητα παρά το γεγονός πως εξυπηρετούμε και υποχρεώσεις του παρελθόντος που μας έρχονται με δικαστικές αποφάσεις.

Ο Δήμος επίσης κερδίζει και ένα στοίχημα. Να γίνει ελκυστικός πελάτης. Το 2016 ο μέσος όρος αποπληρωμής των προμηθευτών, της τοπικής μας αγοράς δηλαδή στο μεγαλύτερο μέρος, ήταν 45 μέρες από την έκδοση τιμολογίου.

Σήμερα είναι 20 μέρες!

Αυτό σημαίνει ότι όσοι συναλλάσσονται με το Δήμο ξέρουν ότι θα πληρωθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό οδηγεί σε αύξηση των προμηθευτών και σε μείωση των τιμών!

Πως έγιναν αυτά;

Με τη συνειδητή μας απόφαση να κάνουμε βαθιές αλλαγές σε πρόσωπα και σε διαδικασίες και να αφήσουμε πίσω ότι «πλήγωνε» το Δήμο. Δίνοντας στην Οικονομική Υπηρεσία τη δυνατότητα να εργάζεται με σύγχρονους όρους και χωρίς παρεμβάσεις.
Και κυρίως με τη βούληση και θέληση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας να αλλάξουν σελίδα.

Όλα αυτά θα πιστοποιηθούν και σε λίγες μέρες με την πιστοποίηση ISO της Οικονομικής Διαχείρισης , την πρώτη τέτοια πιστοποίηση σε Δήμο της χώρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 17:42