Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 17:07

ΔΕΗ: Oλοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση των συμμετεχόντων για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου των Επιχειρήσεων της Μελίτης και Μεγαλόπολης

Αξιολόγηση των συμμετεχόντων στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου των Αποεπενδυόμενων Επιχειρήσεων Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε.

ή/και Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. ανακοινώνει ότι η αξιολόγηση της πρώτης φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου των Αποεπενδυόμενων Επιχειρήσεων Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. ή/και Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. έχει ολοκληρωθεί. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ ενέκρινε την αξιολόγηση ως Επιλέξιμων όλων των Συμμετεχόντων που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας και οι οποίοι και θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές.

Οι Επιλέξιμοι Συμμετέχοντες είναι οι:

1. BEIJING GUOHUA POWER COMPANY LIMITED AND DAMCO ENERGY S.A. (CONSORTIUM)

2. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

3. ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ENERGETICKÝ Α PRŮMYSLOVÝ HOLDING, Α.S. (EPH)

5. INDOVERSE (CZECH) COAL INVESTMENTS LIMITED

6. ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η HSBC France Athens Branch ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και η DLA Piper UK LLP ως νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ για τη διαγωνιστική διαδικασία.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 17:12