Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 18:28

Τελιγιορίδου: "Με ενότητα ο κλάδος της γούνας θα ξεπεράσει τις δυσκολίες"

Το 3ο Fur Shopping Festival αποτελεί ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός για τον κλάδο της γούνας όπου οι επιχειρήσεις της Καστοριάς και της Σιάτιστας Κοζάνης

εκθέτουν τις δημιουργίες τους, δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο χώρο της Έκθεσης η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου.
Η κ. Τελιγιορίδου, συνομιλώντας με εκθέτες επιχειρηματίες της γούνας επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει ενότητα προκειμένου ο χώρος να ξεπεράσει τα προβλήματα, αλλά και τις διεθνείς προκλήσεις από ανταγωνίστριες παγκόσμιες δυνάμεις. Εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή πολλών ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων με προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσελκύουν πλήθος εμπορικών επισκεπτών από πολλές χώρες. 
Το 3ο Fur Shopping Festival αποτελεί σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, που οργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ φέτος συμμετέχουν 80 εκθέτες. Σε ό,τι αφορά την παρουσία εμπορικών επισκεπτών τα στοιχεία, σύμφωνα με τους ειδικούς του κλάδου, είναι ικανοποιητικά.  
Κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης πέρασαν τις πύλες του Κέντρου Γούνας 225 εμπορικοί επισκέπτες από 19 χώρες. Υπήρξαν οικονομικές συμφωνίες και παραγγελίες για την επόμενη σεζόν, αλλά  και αγορές ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.

πηγη: Σπύρος Κουταβάς ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 18:33