Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 17:47

«Τα μέτρα του Ιουνίου θα είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα»

PANTELIS_KAPSIS_BOYLHΟ κ. Καψής μας προετοιμάζει για το καυτό καλοκαίρι

Με τη φράση «τα μέτρα του Ιουνίου θα είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα» έδωσε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, μια ιδέα για το νέο σοκ που αναμένεται με την είσοδο του καλοκαιριού. Μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ χαρακτήρισε αναγκαία τα μέτρα ώστε να μειωθεί το έλλειμμα σημειώνοντας ότι «το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη κυβέρνηση θα είναι...

να περάσει σε πρωτογενές πλεόνασμα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για τις αλλαγές που απαιτούνται σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο, σημειώνοντας ότι αν σε αυτές πάμε πολύ καλά, δε θα χρειαστεί και νέα δανειακή σύμβαση.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο νέων περικοπών στους μισθούς τον Ιούνιο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, σύμφωνα με το 24h.gr, χαρακτηριστικά: «δεν πιστεύω ότι θα τεθεί θέμα νέας μείωσης των μισθών, ειδικά του κατώτατου» ενώ επανέλαβε ότι πρόκειται για ένα δίλημμα «μεγαλύτερη ανεργία ή χαμηλότεροι μισθοί». «Έχετε κάποια άλλη καλύτερη λύση από την μείωση των μισθών;», αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους κλείνοντας με την εκτίμηση ότι «το φως στο βάθος του τούνελ είναι η ανάπτυξη και η ανάπτυξη προϋποθέτει ανταγωνιστικότητα».

«Η εκτίμηση είναι ότι κάποια στιγμή το 2013 η οικονομία θα πάρει μπροστά», τόνισε ο κ. Καψής και σημείωσε ότι «ο ένας χρόνος είναι ο πολύ δύσκολος, όταν θα αρχίσει να αναπτύσσεται η οικονομία, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Ζητούμενο είναι μέσα από τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθούμε να επέλθει ανάπτυξη στην πραγματική οικονομία».

πηγή-lifo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 17:50