Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 18:52

Κέρδος 10 δισ. το χρόνο αν αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα αντί για ξένα

ellinika-proiontaΑν, με εξαίρεση τους ανέργους και τους συνταξιούχους, στη θέση ξένων προϊόντων καταφέρουμε μέσα στο 2012 ν' αγοράσουμε τα αντίστοιχα ελληνικά, αξίας 1000 ευρώ, τότε στην ελληνική οικονομία θα προστεθούν 10 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Κίνημα πολιτών «Καταναλώνουμε ότι παράγουμε».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του κινήματος και πρώην υπουργό Τουρισμού, Νίκο Σκουλά ,«όταν καταναλώνουμε προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται στον τόπο μας, ενισχύουμε την ελληνική οικονομία, μειώνουμε τα ελλείμματα και την ανεργία, στηρίζουμε την εγχώρια παραγωγή και δημιουργούμε θέσεις εργασίας».

Πιστεύοντας ότι στην κρισιμότατη καμπή που βιώνει η χώρα είναι απαραίτητο να εντατικοποιηθεί ο αγώνας για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων, το διοικητικό συμβούλιο του Κινήματος, που συγκροτήθηκε πριν από ένα χρόνο, από 100 προσωπικότητες του επιχειρηματικού, συνδικαλιστικού και ακαδημαϊκού χώρου, οργάνωσε συνάντηση- συνέντευξη Τύπου ώστε να διαδοθεί ότι «η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί σήμερα εθνικό καθήκον».

Σημαντική είδηση που γνωστοποιήθηκε στη συνάντηση, είναι η υποβολή από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό νομοσχεδίου για τις προϋποθέσεις και τους όρους με τους οποίους θα γίνεται η ειδική σήμανση των ελληνικών προϊόντων, ώστε οι Έλληνες καταναλωτές να γνωρίζουν την προέλευση των προϊόντων που επιλέγουν να αγοράσουν.

πηγή-thousandnews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2012 18:55