Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 13:15

Τα πειθαρχικά συμβούλια, οι άνετοι επιχειρηματίες των ΑΠΕ, και τα ''μασημένα'' σχόλια του ΔΣ της ΜΚΟ Βελβεντού

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεν βρήκαν το κουράγιο να αποδοκιμάσουν

Με μία θολή ανακοίνωση η ΜΚΟ Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού προσπαθεί να δώσει απάντηση σε όσα επικριτικά σχόλια ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για την πιθανή σχέση της με τον ανώνυμο υβριστή δημοσιογράφου που φέρει το επωνύμιο '' Αυτόνομο Βελβεντό'' .

Το Δ.Σ της ΜΚΟ ανήρτησε ανακοίνωση 280 λέξεων στο site της εταιρίας όπου λέει πολλά και διάφορα φιλολογικά εκτός από ένα πράγμα. Ότι ''οι ανώνυμοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον δημοσιογράφων που καλύπτουν με τα ρεπορτάζ τους την περιοχή Βελβεντού δεν εκφράζουν τον αγώνα της ΜΚΟ''.

Δυστυχώς αυτό δεν αναγράφεται πουθενά. Τι κρίμα για τους επικεφαλής της ΜΚΟ; Οι οποίοι δεν βρήκαν το ηθικό ανάστημα και την δύναμη να καταδικάσουν και να διαχωρίσουν την θέση τους από τον ανώνυμο υβριστή – συκοφάντη που ενδημεί πλησίον τους και σε κάποιες περιπτώσεις φέρεται να είναι και συνομιλητής ορισμένων εξ αυτών. Ακόμη και εάν, όπως ορισμένοι ανεπισήμως ισχυρίζονται ότι είναι άνθρωπος της άλλης πλευράς, γιατί δεν διαχωρίζουν την θέση τους;

Οι απορίες και τα ερωτηματικά παραμένουν.

Αρνούνται να προχωρήσουν στην συγκρότηση υπηρεσιακών συμβουλίων.

Ναι καλά ακούσατε η υψηλόβαθμη ιεραρχία του δημόσιου τομέα αρνείται να προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου από τις αρχές Ιουνίου δηλαδή στην συγκρότηση πειθαρχικών συμβουλίων με αποτέλεσμα το Υπουργείο Εσωτερικών να ζητά την συγκροτησή τους εντός επτά ημερών. Ο νόμος έχει αλλάξει και στα πειθαρχικά δεν συμμετέχουν πλέον συνδικαλιστές που κατά κύριο λόγο κωλυσιεργούσαν η αθώωναν στο παρελθόν τους επίορκους συναδέλφους τους. Τέτοιου είδους φαινόμενα είχαμε και στην Περιφέρεια Δυτική Μακεδονίας με το vetonews να έχει ασχοληθεί κατ'έπενάληψη στο παρελθόν. Αλλά που, αναζητείται η ευαισθησία των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων και των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και οι επιχειρηματίες των ΑΠΕ

Σε μία ολόκληρη κοινωνία που δοκιμάζεται οικτρά με 1,1 εκ ανέργους βρήκαν τον εύκολο τρόπο να της φορτώσουν μέσω ΔΕΗ το χαράτσι υπέρ των ΑΠΕ. Κα οι επενδυτές να βγάζουν λεφτά με μικρή οικονομική συμμετοχή και εξασφαλισμένη αποζημίωση για την πώληση του ρεύματος. Με λίγα λόγια οι πολλοί αδύναμοι ανέλαβαν να χρηματοδοτήσουν την επένδυση των ΑΠΕ, ενώ οι ίδιοι επενδυτές δεν έχουν αναλάβει ουδένα επιχειρηματικό ρίσκο. Η απόφαση της κυβέρνησης για έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις ΑΠΕ προς το παρόν δείχνει δίκαιη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 22:56