Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 08:35

Οι πλαστές αιμοδοσίες, τα φάρμακα στην ντουλάπα του ΑΗΣ και το αδιάφορο συνέδριο του Δήμου

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υψηλόβαθμο κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγιεινής και Aσφάλειας της ΔΕΗ σε περιοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε στους χώρους των ιατρείων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας εντόπισε μεγάλες ποσότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων σε ντουλάπα του ιατρείου. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης οι ποσότητες των φαρμάκων που βρέθηκαν στα ράφια ...

δεν δικαιολογούνται να υπάρχουν στους χώρους του ιατρείου. Εκεί σημειωτέον υπηρετούν ως μόνιμες πέντε νοσηλεύτριες που παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους εργαζόμενους του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού.

Στο συγκεκριμένο ιατρείο εργασίας έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα που υπονομεύουν το ομαλό εργασιακό περιβάλλον όπως π.χ. οι αιφνίδιες ασθένειες με περιοδικότητα. Τον έλεγχο της υπόθεσης έχει αναλάβει η αρμόδια διεύθυνση Υγείας της ΔΕΗ. Αρκεί στο τέλος να μην εμφανισθεί κανένας συνδικαλιστής που θα παριστάνει τον προστάτη....

..................................................................................................................

40 μέχρι στιγμής οι μαϊμού αιμοδότες

Στις 2 Αυγούστου γράφαμε στην στήλη editorial (κλικ εδώ) για τις μαϊμού αιμοδοσίες στο χώρο της ΔΕΗ προκειμένου κάποιοι επιτήδειοι να λυμαίνονται τις αιμοδοτικές άδειες. Μάλιστα τότε αποκαλύψαμε ότι γνωστός συνδικαλιστής συμμετείχε στις πλαστές αιμοδοσίες όπου και τιμωρήθηκε με αργία 10 ημερών από την υπηρεσία του. Επίσης λέγαμε ότι πρέπει να προχωρήσει μία έρευνα εις βάθος για να εξακριβωθεί το μέγεθος των μαϊμού αιμοδοσιών. Τελικά η έρευνα επεκτάθηκε σε όλη την χώρα και αποκαλύφθηκε μέχρι στιγμής οτι για το 2012 40 εργαζόμενοι οι περισσότεροι στον Αης και το ορυχείο Αμυνταίου προσκόμισαν πλαστές η ψεύτικες βεβαιώσεις αιμοδοσίας για να πάρουν τις προβλεπόμενες άδειες.

Σε όλους επιβλήθηκε η μέγιστη ποινή 10 ημερών αργία από την εργασία.

..................................................................................................................

Ο Δήμος γιορτάζει αδιάφορα

Η άδεια αίθουσα στο Κοβεντάρειο όπου υποτίθεται ότι πραγματοποιείται συνέδριο για τα 600 χρόνια από την ίδρυση της Κοζάνης με παρόντες μόνο την οργανωτική επιτροπή, τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη και ορισμένους δημοτικούς συμβούλους δημιουργεί θλίψη και απογοήτευση. Γιατί ορισμένοι στο δημαρχείο ακόμη και σε τέτοια ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υπόσταση την κουλτούρα και την ιστορία της πόλης αρέσκονται να σχεδιάζουν στην χαρτοπετσέτα παρέα με τους κολλητούς τους. Ευτυχώς όμως, η ιστορία της πόλης και το όποιο πετραδάκι έχουν προσθέσει οι λιγοστοί επώνυμοι και οί πολλοί ανώνυμοι πολίτες δεν είναι κουστούμι για να το προσαρμόζει ο καθένας φιλόδοξος παράγοντας του δήμου για την γκαρνταρόμπα του.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 22:55