Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 08:41

Διαφωνούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την θέση του Περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης στην Κοζάνη

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ασφυκτικές πιέσεις για την θέση της Περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης στην Δυτική Μακεδονία. Απο την ΝΔ έχουν προταθεί αρκετά ονόματα στο τραπέζι αλλά αυτα που στο τέλος θα ξεχωρίσουν είναι του Λάζαρου Χατζηλαζαρίδη, ..

του Βλάση Μπονάτσου και της  Βασιλικής Βόντσα. Απο τους τρείς παραπάνω και λόγω προσόντων που διαθέτουν ξεχωρίζει η περίπτωση του εκπαιδευτικού Λάζαρου Χατζηλαζαρίδη και της Βασιλικής Βόντσα. Απο την πλευρά του ΠΑΣΟΚ επιμένουν στην σημερινή περιφερειακή διευθύντρια την κ. Ελενα Ζυγούρη ως την καταλληλότερη για να συνεχίσει στο τιμόνι της Περιφερειακής διεύθυνσης. Η εικόνα της Ελενας Ζυγούρη είναι τραυματισμένη απο τις αναγκαίες συνενώσεις σχολικών μονάδων ενώ κάποιοι της καταλογίζουν πελατειακές συμπεριφορές και παρεμβάσεις σε οτι αφορά αποσπάσεις και διαθέσεις εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες στην περιφέρεια. Καθώς επίσης και την δημιουργία  ''αυλής προθύμων'' περιξ του γραφείου με μοναδικό κριτήριο την κομματική τους σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Βέβαια δεν είναι η μόνη ούτε η πρώτη περιφερειακή που καλοδέχθηκε τέτοιες πρακτικές. Εχει συμβεί και στο παρελθόν.

Η κ. Ζυγούρη διαθέτει προσόντα για την θέση του περιφερειακού διευθυντή όμως η πίεση απο την άλλη πλευρά ειναι ισχυρή με  πιθανή περίπτωση να καταλάβει την θέση ένας εκ των Χατζηλαζαριδη και Βόντσα. Τα τηλέφωνα στα βουλευτική γραφεία έχουν πάρει φωτιά ενώ στο παιχνίδι έχουν συστρατευθεί και κομματικοί παράγοντες για την όποια πιθανή κατάληξη. Είδομεν.... 

Παρ'οτι επτωχεύσαμε ως χώρα, ως πολιτεία και ως δημόσιο, κάποιοι συνεχίζουν να παριστάνουν τους ανήξερους. Τι κρίμα!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 22:55