Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 08:56

Επιπόλαια παιχνίδια στην παραλίμνια ζώνη - φοράνε κουκούλες και στην ΜΚΟ;

paraskinioΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεν ενδιαφέρει η παραλίμνια ζώνη;

Ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού διοργανώνει σύσκεψη με τους παραλίμνιους οικισμούς για να οργανώσουν λέει καλύτερα το θέμα της διεκδίκησης, ώστε τα παραλίμνια χωριά που υπέστησαν απαλλοτριώσεις πριν από 40 χρονιά από την ΔΕΗ για να γίνει η λίμνη Πολυφύτου, να χαρακτηριστούν ως πληττόμενες περιοχές.

Πρόκειται για επιπόλαιη ενέργεια που ως στόχο έχει την αλλοίωση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της παραλίμνιας ζώνης, τον αποπροσανατολισμό των ανθρώπων και επιχειρηματιών που σκέφτονται να επενδύσουν στον οικοτουρισμό και αντίστοιχες τέτοιες δραστηριότητες και φυσικά υπονομεύει την ίδια την λειτουργία του διαδημοτικού φορέα των παραλίμνιων δήμων που έχει συσταθεί με στόχο την αξιοποίηση της περιοχής. Το αξιοπερίεργο είναι ότι στο παραπάνω φορέα προεδρεύει ο κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος που φαίνεται να αδιαφορεί για τα ''σχέδια'' ανάπτυξης της παραλίμνιας ζώνης, την αξιοποίηση της καινούργια λίμνης στον Ιλάρίωνα και συνολικά όλο το σπάνιο λιμναίο οικοσύστημα που είναι το μοναδικό στην Ελλάδα. Εξάλλου ο στόχος της πληττόμενης περιοχής δεν χρειάζεται και κάποια εργώδη προσπάθεια, ταιριάζει γάντι στην προεκλογική φρασεολογία που θα αρχίσει σε λίγο, εν αντιθέσει με την παραλίμνια ζώνη που θέλει αφοσίωση, δουλειά, μεθοδικότητα, όραμα και σχέδιο και συνεχής κοπιώδης ενέργειες. Ο κ. Κωσταντόπουλος και οι συνεργάτες είναι φανερό ότι προτιμούν το πρώτο. Η ανάπτυξη της παραλίμνιας ζώνης που θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας μπορεί να περιμένει.

 

Δέσμιοι του κουκουλοφόρου υβριστή

Ο Μανώλης Στεργίου και ο Γ. Σιόμος αποδοκίμασαν και οί δύο με έντονο τρόπο τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου που αντιπολιτεύονται με ανώνυμα σχόλια τον του Βελβεντού. Κι όμως παρ'ότι προκλήθηκαν αρκετές φορές δεν βρήκαν το θάρρος να πράξουν το ίδιο για τους άλλους κουκουλοφόρους από την ΜΚΟ Κοινωνία Πολιτών που φορώντας την μάσκα του «Αυτόνομου Βελβεντού» βρίζουν με προσβλητικό τρόπο δημοσιογράφους. Τι να συμβαίνει άραγε; Ο υβριστής κουκουλοφόρος να βρίσκεται στα ψηλά της ιεραρχίας της ΜΚΟ; ¨Όπως και να'χουν τα πράγματα, το γεγονός εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία της ΜΚΟ η οποία προσφέρει ασφαλές καταφύγιο και κάλυψη σε κουκουλοφόρους μέλη της για τις ''βρώμικες'' δουλειές, που διαπράττουν ακόμη και αδικήματα αδικήματα εις βάρος  δημοσιογράφων όπως της συκοφάντησης κλπ. Ευτυχώς, ο καθ'όλα έμπειρος Μάκης Μπελιάς κατάλαβε αμέσως τις συμβαίνει, και με παρέμβαση του έσωσε κάπως την κατάσταση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 09:05